M

Κεχρί Σενεγάλης - Millet

Το κεχρί Σενεγάλης ή millet είναι ασφαλής σπόρος για τα πτηνά. Αγγλικές ονομασίες: Millet. Το κεχρί είναι μονοετές καλλιεργούμενο δημητριακό με πάνω από δέκα "πρόσωπα". Όλα άκρως ωφέλιμα για τα θρεπτικά συστατικά τους.
Το κεχρί Σενεγάλης ή millet είναι ασφαλής σπόρος για τα πτηνά. Αγγλικές ονομασίες: Millet. Το κεχρί είναι μονοετές καλλιεργούμενο δημητριακό με πάνω από δέκα "πρόσωπα". Όλα άκρως ωφέλιμα για τα θρεπτικά συστατικά τους. Ασφαλές για τα πουλιά.

Το Κεχρί σε τσαμπιά ή Millet Σενεγάλης, όπως φαίνεται και από το όνομά του, κατάγεται κατά κύριο λόγο από τις περιοχές του Ινδικού Ωκεανού.

Η αξία του στην διατροφή των πουλιών μας είναι μεγάλη, τόσο για τα διατροφικά του στοιχεία που είναι μεγάλη ποσότητα σιδήρου, ασβεστίου και πρωτεϊνών αλλά και γιατί λόγω της μεγάλης προτίμησης που του δείχνουν όλα τα πουλιά, γίνεται πολύτιμο εργαλείο προσέγγισής τους, ιδίως σε όσα εξ' αυτών είναι εκπαιδεύσιμα.

Επίσης είναι πολύτιμο, απαραίτητο, ως πρώτος σπόρος στην ανατροφή νεοσσών, λόγω του μικρού μεγέθους του και του μαλακού περιβλήματος του.

Ασφαλείς και τοξικοί σπόροι για τα πτηνά
 
Από πού μπορούμε να αγοράσουμε το κεχρί; Εκτός από τα ηλεκτρονικά καταστήματα των pet-shop, υπάρχει πουθενά αλλού διαθέσιμο; Θα μπορούσα να βρω σε καταστήματα μπαχαρικών και βοτάνων;
 

Πληροφορίες

Album
Άλμπουμ ασφαλών φυτών και καρπών για πτηνά
Από
maria p
Δημιουργήθηκε
Θεάσεις
3.357
Σχόλια
2
Βαθμολόγηση
0,00 star(s) 0 αξιολογήσεις

Δεδομένα εικόνας

Όνομα αρχείου
millet_custom.webp
Μέγεθος αρχείου
270,7 KB
Διαστάσεις
900px x 561px

Share media

Back
Top