Γενικά Άλμπουμ Εκθέσεων Πτηνών 2016, στα Media του PetBirds

Stavros

Administrator
Staff member
Εγγραφή
7 Απρ 2006
Μηνύματα
20.400
Έχουμε ξεκινήσει τη δημιουργία άλμπουμ εκθέσεων στα Media του PetBirds, όπου θα παρουσιάζονται τα πτηνά νικητές των κατηγοριών στην εκάστοτε έκθεση συλλόγου.

Στα Άλμπουμ περιλαμβάνεται υλικό μόνο από εκτροφείς και συλλόγους που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτήν τη συλλογή μας. Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω προσωπικά με όσους περισσότερους μπορώ, προκειμένου να τους ρωτήσω. Αν μέχρι τότε επιθυμεί κάποιος εκτροφέας να συμπεριληφθεί το υλικό του (φωτογραφίες μόνο των πουλιών που βραβεύθηκαν), ας επικοινωνήσει παρακαλώ παρακαλώ μαζί μου με προσωπικό μήνυμα στο PetBirds ή με μήνυμα στο messenger της σελίδας μας στο Facebook.

Ακολουθεί λίστα (κατάταξη με βάση την ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης), των άλμπουμ που έχουν δημιουργηθεί μέχρι τώρα. Η λίστα ενημερώνεται συνεχώς.

8η Έκθεση Ωδικών Πτηνών ΛΑ. ΣΥ. Κ. 2016
Παναττική Εκθεση Πτηνών Συντροφιάς 2016
 
Τελευταία επεξεργασία:
Η ένταξη νέων πουλιών στη συλλογή bird shows 2016 συνεχίζεται. Δεν θα περιοριστεί μόνο στα καναρίνια χρώματος αλλά και σε άλλα είδη καναρινιών και άλλων πουλιών. Αν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με το είδος των πουλιών, της ποικιλίας ή της μετάλλαξης που υπάρχουν στις φωτογραφίες των media, μπορείτε να το κάνετε στα σχόλια που βρίσκονται κάτω από αυτές.
 
Back
Top