Γενικά Άμμος για κλουβί από παραλία

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Toliscr7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Toliscr7

PB Member
Εγγραφή
22 Αυγ 2020
Μηνύματα
571
Πόλη
Λάρισα
Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα επειδή πάω συχνά στο εξωχικο μου και είναι δίπλα σε θάλασσα η άμμος είναι κατάλληλη για να την βάλω σε κλουβί για τις κουτσουλιές ή είναι ακατάλληλη?
 
Όχι δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τέτοια άμμο.Η ειδική άμμος στο επίστρωμα στους πάτους των κλουβιών είναι από υλικά επεξεργασμένα και κατάλληλα για τα πουλιά, ακόμη κι αν καταναλωθούν. Με το να χρησιμοποιήσεις τη θαλασσινή άμμο διακινδυνεύεις να θέσεις σε κίνδυνο το πτηνό σε περίπτωση που καταναλώσει κάτι τοξικό που βρίσκεται σε αυτήν χωρίς να το ξέρεις. Πάρε καλύτερα μια άμμο κατάλληλη για πουλιά από πετ σοπ, είναι αρκετά οικονομική και πολύ πρακτική!
 
Απόστολε εγώ την χρησιμοποίησα στο παρελθόν, για τέσσερα περίπου χρόνια, χωρίς κανένα πρόβλημα. Μετά την σταμάτησα επειδή δεν είχα σχάρα στην κλούβα, με αποτέλεσμα να τρώνε τα πουλιά. Δεν μου άρεσε και το σταμάτησα. Τώρα χρησιμοποιώ πέλετ ξύλου και είμαι ευχαριστημένος. Δεν υπάρχει περίπτωση να βάλεις άμμο χωρίς να φάνε τα πουλιά. Η άμμος "γεμίζει" τον τόπο, δεν μαζεύεται. Καλή συνέχεια.
 
Παρε μια αμμο με χοντρη κοκκομετρια οπως η Sanibird και δεν θα εχεις θέματα εφ'οσον τα κλουβια σου εχουν σχαρα.
Η αμμος της θάλασσας ή της οικοδομης δεν ειναι καταλληλη για πολλους λογους.
 
@Tony Forpus για άμμο έλεγα διότι βρήκα μια στο πετ που ψωνίζω τροφές για τα πουλιά και τα σκυλιά μου μια που είναι της Purina
 
@Tony Forpus καλησπέρα και καλό Σαββατοκύριακο πήγα σήμερα το πρωί στο πετ σοπ για τις τροφές και είδα την συγκεκριμένη είναι καλή άμμος?
 

Συνημμένα

  • Screenshot_2021-10-30-17-23-38-735_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.webp
    Screenshot_2021-10-30-17-23-38-735_com.niobiumlabs.android.apps.skroutz.webp
    48 KB · Προβολές: 10
Back
Top