Ασθένειες Άρρωστο budgie μήπως έχει κοκκιδια;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Ασι
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Ασι

PB New Member
Εγγραφή
23 Ιουν 2017
Μηνύματα
2
Καλησπέρα σας! Έχω δυο παπαγαλακι 2 χρόνων το θηλυκό που είναι άρρωστο και 1,5 το αρσενικό. Την προηγούμενη εβδομάδα το βράδυ το θηλυκό έκανε εμετό αλλά δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα. Εδώ και 4 μέρες όμως δεν μπορεί να φάει σπόρια και κάνει κουτσουλιές υγρές σαν νερό κίτρινες. Έχει αδυνατίσει κιόλας αρκετά. Αλλά σύμπτωματα στο ράμφος και στα πόδια δεν έχει. Επίσης όταν το αρσενικό την ταιζει στο στόμα το κάνει εμετό αυτη.. Έχει παράσιτα μήπως;

Χ δεν μπορώ να ανεβασω φωτό τις κουτσουλιές.. είναι υγρές με κάτι άσπρα
 
Επειγόντως ειδικευμένος γιατρός δες στην λίστα μήπως βρεις κάποιον κοντά σου https://community.petbirds.gr/threads/Πτηνίατροι-Ειδικευμένοι-στα-Πτηνά-Κτηνίατροι.1091/.
Δυστυχώς δεν είμαστε γιατροί να βοηθήσουμε σε τόσο σοβαρό περιστατικό. Μην το αφήσεις, δεν φαίνεται καλή η κατάστασή του από την περιγραφή σου, ούτε να πας σε petshop να σου κάνουν διάγνωση. Χρειάζεται γιατρός. Περαστικά! Να μας γράψεις τα νέα σας.
 
Δυστυχώς δεν έχει εδώ κοντά πτηνιατρο ούτε ειδικευόμενο σε πτηνα. Και ο κτηνίατρος με έδωσε σταγόνες aviomycine.
 
Πρέπει να βρεις κάποιον οπωσδήποτε.
Έστω και μακρυά.
Είναι κρίμα να γίνει λάθος θεραπεία.
Μια αντιβίωση δυστυχώς δεν μπορεί να καλύψει τα πάντα.
 
Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα τηλ. ειτε την Κα Δουκάκη ή την Patricia Gray, θα εξηγούσα οτι δεν έχω πρόσβαση σε πτηνίατρο και αν μπορούν ειτε μέσω Skype ή email με φωτό ή βίντεο να με συμβουλεύσουν, με το αζημίωτο φυσικά. Τα τηλέφωνα τους θα τα βρεις στη λίστα μας.
 
Back
Top