Ασθένειες Άρρωστο lovebird τρέμει και είναι πάντα κάτω

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης faros2
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

faros2

PB New Member
Εγγραφή
23 Μαϊ 2009
Μηνύματα
2
Πόλη
Αθήνα
Μας χαρίσανε 2 love birds από ότι μας είπανε η κοπέλα που τά είχε έμεινε έγγυος και υπήρχε κάποιο πρόβλημα υγείας. Πριν 6 ημέρες έγινε αυτό, όταν λοιπόν τα πήραμε το 1 ήτανε άρρωστο, μας είπανε ότι είναι έτσι 5 ημέρες, τα συμπτώματα είναι α) τρέμει, β) είναι πάντα κάτω, ανεβένει με δυσκολία για φαγήτο χρησιμοποιόντας το ράμφος του για να ανέβει στο πρώτο κλαρι για να φάει, δηλαδή δαγκώνει το κάγκελο, έχει μια σχετικη αδυναμία και αστάθεια, μας είπε η κόπελλα που μας τα έδωσε ότι έχει ρευματικά και να του δίνουμε βιταμινες, βάζουμε 6 σταγόνες στο νερό, αλλού αλλα όταν ρωτήσαμε μας είπανε ότι αποκλείεται. Προληπτικά ξεκινήσαμε αντιβιώση, έχετε καμια ιδέα; Πρέπει να είναι νέα σε ηλικία. Το υγειή γράφει στο δαχτυλίδη 08, στο άλλο δεν φαίνετε καλά. Στη φώτο είναι το άρρωστο πρώτο, μας είπανε ότι είναι αρσενικό, είναι πιο μεγαλόσωμο.
 

Συνημμένα

  • dsc0175p.webp
    dsc0175p.webp
    15 KB · Προβολές: 125
Καλο θα ηταν να κανεις αυτο που σου εγραψε η Ανατολη, να το πας γρηγορα σε εναν πτηνιατρο.
Θα του πεις το ιστορικο του, οτιδηποτε σου εχουν πει και επισης τι φαρμακα του δινεις.
Συντομα γιατι δεν ξερεις τι μπορει να εχει, μπορει να εχει κατι πιο σοβαρο!
 
Αν θες γραψε περισσοτερες λεπτομερειες, ισως καποιο πιο εμπειρο μελος να μπορεσει να σε βοηθησει

τρωει κ τι; κινειται; Ειναι νυσταλεο;
τι σταγονες του δινεις; καθε μερα;
παντως αν καθεται συνεχεια κατω φουσκωμενο δεν ειναι καλο σημαδι☹

το αλλο πως ειναι;
 
Καταρχην εχεις δυο διαφορετικα ειδη Lovebirds. 😉 Συνηθως τα θηλυκα ειναι λιγο πιο μεγαλοσωμα. Καλο θα ηταν οπως σου ειπαν ηδη να δει το πουλακι γιατρος το συντομοτερο. :)
 
Ok. Θα κοιτάξω να το παω σε κάποιο γιατρό, τρωει κανονικά, κελαιδαει, δεν εχουνε μαθει να τρωνε φρουτα και λαχανικα. Τους βαζω βιταμινη Α.D3.E. tabernil και αντιβιώση τερραμιψιν.
 
Στο ποστ της Ανατολης θα βρεις σιγουρα καποιον πτηνιατρο που θα ειναι κοντα σου.
Περιμενουμε νεα!
 
δεν εχουνε μαθει να τρωνε φρουτα και λαχανικα. Τους βαζω βιταμινη Α.D3.E. tabernil και αντιβιώση τερραμιψιν.

Κοιτα να τους μαθεις να τρωνε φρουτα και λαχανικα. Κοιτα πως εμαθα στα δικα μου να τρωνε! https://community.petbirds.gr/threads/Τα-lovebirds-μου-τρώνε-επιτέλους-φρούτα.9757/
Τι βιταμινη ειναι αυτη; Αντιβιωση σου ειπε καποιος γιατρος να τη δινεις ή απο μονος σου; Δε δινουμε ποτε αντιβιωση στα πουλια προληπτικα και απο μονοι μας! Εσυ παιρνεις αντιβιωση απο μονος σου χωρις να εχεις κατι;Για σκεψου!
Ευχομαι γρηγορα να γινει καλα το Lovebird και να το πας να το δει γιατρος!
 
Περιμένουμε να μας πεις τι είπε ο γιατρός! Ακόμη τι μέτρα είπε να λάβεις και για το άλλο πουλάκι που κάθεται δίπλα του και το συντροφεύει στη φωτο!
 
Back
Top