Ασθένειες Άρρωστο parrotlet, φουσκωμένο με μισόκλειστα μάτια

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης marialok
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

marialok

PB New Member
Εγγραφή
3 Δεκ 2022
Μηνύματα
41
Πόλη
αθηνα
Παιδιά το παπαγαλάκι μου καθόταν τρεις μέρες φουσκωμένο με μισόκλειστα μάτια και κοιμάται συνέχεια..ξυπνάει τρώει πίνει νερό και μετά κοιμάται στο σημείο που κοιμάται και το βράδυ ψηλά στο κλουβί με το ένα πόδι σηκωμένο και το κεφάλι μέσα στην φτερούγα..είναι πολύ υποτονικό προσπαθούσα να το κάνω να κατεβει από εκεί να έρθει έξω και δεν ηθελε..έμενε εκεί φουσκωμένο με κλειστά μάτια..το πηγα στην κυρία Δουκάκη κοίταξε τις κοτσιλιες στο μικροσκόπιο και είπε ότι είναι φυσιολογικές και μου έδωσε να του δίνω με σύριγγα meloxoral μου έδωσε και προβιοτικά..αλλά εξακολουθεί να είναι έτσι.. τι μπορεί να έχει ; Έχω αγχωθεί πολύ..
[automerge]1670509504[/automerge]
Αν δείτε στο βίντεο τρέμει και λιγο και το πόδι το έχει σηκωμένο
 

Συνημμένα

Τελευταία επεξεργασία:
@MARY58 την ενημέρωσα..της έδειξα και βίντεο..είπε ότι φαίνεται ότι κάτι έχει..όμως οι κοτσιλιες ήταν φυσιολογικές και δεν εντόπισε κανένα πασασιτο.. αν συνεχίσει να κοιμάται συνέχεια και να είναι έτσι θα την ξανά πάω για περεταίρω εξετάσεις.. απλά έγραψα και εδώ μηπως υπάρχει καποιος που ξερει τι μπορεί να έχει
 
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
@marialok δεν σε αδικώ, προς Θεού. Αλλά αφού ανέλαβε πτηνιατρος που εξέτασε το πουλάκι κ μάλιστα κάποια που από προσωπική εμπειρία την θεωρώ εξαιρετική, ότι κ να ειπωθεί εδώ θα είναι γενικό. Εάν συνεχίσει ρώτησε την μήπως να γίνει εξέταση της κουτσουλιάς σε διαγνωστικό κέντρο. Θα συνεργάζεται κ η ίδια με κάποιο.
[automerge]1670511225[/automerge]
Εύχομαι περαστικά του.
 
Back
Top