Ασθένειες Άσπρες κουτσουλιές σε κοκατίλ

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Eleni sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ειναι περιπου στο ετος, το εχω μια εβδομάδα, ειναι αγριο και δρ τρωει τιποτε αλλο εκτος απο την τροφή του. Του βαζω συνέχεια φρούτα, λαχανικα και αυγο και δεν τα ακουμπάει.
[automerge]1602142559[/automerge]
Η φωτογραφια ειναι χθεσινη, πριν του αλλαξω το χαρτι.

43.webp
 
Θέλουν καιρό και επιμονή για να δεχτουν καινούριες τροφές. Από που το πήρατε;
Επειδή είναι πρώτες μέρες μπορεί να ειναι και απο το στρες καμια φορά.
Αν είναι συνεχόμενο πάντως μπορείτε να του κάνετε και εξετάσεις κουτσουλιας εξ αποστάσεως πχ στο διαγνωστικό της Κομοτηνής (χωρίς να αγχωθεί παραπάνω με γιατρούς πριν σας συνηθίσει λίγο).
 
@Eleni sk
Μπορεί να είναι φυσιολογικό λογω στρες, ίσως αν δεν τρώει οσο πρέπει (ανεβάστε φωτο τις κουτσουλιές αν μπορείτε). Τα ζωα από πετσοπ βέβαια μπορεί να κουβαλάνε διάφορα, οπότε θα πρότεινα έτσι και αλλιώς μια επικοινωνία με διαγνωστικό Κτηνιατρικό για αναλυση κουτσουλιας και αν περάσει λίγος καιρός μια φυσική εξέταση από ειδικό πτηνίατρο (θα βρείτε λίστα petbirds με τους κατάλληλους).
 
@Eleni sk
Με συγχωρείτε δεν μου την ειχε εμφανίσει.
Ναι ειναι πολυ ανοιχτόχρωμα τα κόπρανα, τουλαχιστον φαίνεται να τρώει (δεν ειναι σκετα ουρά). Να ξέρετε όταν προσπαθούμε να διαπιστώσουμε εαν είναι εντάξει οι κουτσουλιές, για 2-3 μέρες δεν δίνουμε αλλες τροφές εκτός από την συνηθισμένη του (σπόρια ή pellets χωρις χρωστικές) γιατί κάποια λαχανικά και φρούτα επηρεάζουν το χρώμα ή την υφή και μας μπερδεύουν. Αν ειναι συνεχόμενα έτσι 1-2 μέρες ναι στείλτε για εξέταση καλύτερα...
[automerge]1602147247[/automerge]
Περαστικά!
 
Back
Top