Αναπαραγωγή Έβαλα τα καναρίνια για γνωριμία κι ο αρσενικός σταματήσε να κελαηδά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Achilles
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Achilles

PB New Member
Εγγραφή
3 Φεβ 2021
Μηνύματα
5
Πόλη
Πάτρα
Καλημέρα σας! Λοιπόν, είπα να βάλω κι εγώ το ζευγάρι μου για γνωριμία με αποτέλεσμα να σταματήσει ο αρσενικός τελείως το τραγούδι του.. Τα είδα να ανταλλάσουν και φιλάκια κάνα δυο φορές αλλά έχουν δύο μέρες τώρα σαν τα κοκόρια πηγαίνουν κοντά στα κάγκελα και τσακώνονται, η θηλυκιά βγάζει και ήχους. Τώρα πήρα τον αρσενικό και τον έχω σε άλλο δωμάτιο και ενώ τον βλέπω να έχει διάθεση δεν τραγουδάει.. Τι με συμβουλεύεται να κάνω;
Υ.Γ Στην ζευγαρωστρα έχουν μια εβδομάδα..
 
Βαλτα στην ζευγαρωστρα με χώρισμα για να δεις αν ο αρσενικός θα ταηζει στην θυληκια
 
Μια απ τα ίδια και εγώ. Σε μένα βέβαια υπάρχει πολυ ερωτισμός. Δεν έχω δει ταϊσμα γιατί δε θα βλέπω όλη μερα απλά σταμάτησε τελείως ο αρσενικός να κελαϊδάει. Εχω βάλει φωλιές νημα χωρισμα αλλά ακόμα τίποτα. Φαντάζομαι οτι επειδή ειναι μεσα στο σπίτι σε ευήλιο(προστατευομενο από ακτίνες μέρος και θερμοκρασίας) ότι δεν είναι ακόμη η εποχή τους.
 
Λοιπόν, είπα να βάλω κι εγώ το ζευγάρι μου για γνωριμία με αποτέλεσμα να σταματήσει ο αρσενικός τελείως το τραγούδι του
Τα αρσενικά καναρίνια τραγουδούν για να προσελκύσουν και να επιλεγούν από το ταίρι τους ώστε να γίνουν ζευγάρι. Αν γίνουν ζευγάρι, δεν έχει λόγο να τραγουδά.

Τι με συμβουλεύεται να κάνω;
Να μην αλλάζεις συνεχώς τη ρουτίνα των πουλιών. Επίσης να μελετήσεις προσεκτικά το παρακάτω άρθρο, να προετοιμαστείς σωστά και να περιμένεις την κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσεις την αναπαραγωγή τους.
 
Back
Top