Γενικά Έγιναν 4 μηνών και προσπαθώ να καταλάβω το φύλο τους

Stelios 306c

PB New Member
Εγγραφή
22 Μαρ 2020
Μηνύματα
78
Πόλη
Περιστέρι
Καλησπέρα φίλοι μου.. Πλέον πέρασαν 4 μήνες και έχουν αρχίσει να μας τρελαίνουν στο σπίτι 😂.. Αλλά λόγο πτεροροιας ακόμα δεν έχουν αρχίσει να κελαηδανε και δεν έχω βγάλει συμπέρασμα τελικό.. Να υποθέσω ότι σύντομα θα αρχίσουν να φαίνονται τι φύλο είναι;

IMG_20200908_155621.jpgIMG_20200908_155643.jpg
[automerge]1599570361[/automerge]
IMG_20200908_160359.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Να τα χαίρεσαι, για να βρεις ποια είναι αρσενικά θα τα παρατηρήσεις το πρωί και το απόγευμα για να δεις αν κάποια σαλιαρίζουν, φουσκώνουν τον λαιμό και προσπαθούν να τραγουδήσουν.
 
@Stelios 306c Ειναι ολα κουκλια Να τα χαιρεσαι! Εμενα τα δικα μου ειναι 5 μηνων τα πιο πολλα και χαλανε τον κοσμο και ψιλομαδανε κιολας ξερεις τα μικρα τα πουπουλακια! Εχει ξεκαθαρισει το τοπιο ποια ειναι αρσενικα! Τα δικα σου δεν σαλιαριζουν καθολου;δεν φουσκωνει το λαιμουδακι;και παλι να τα χαιρεσαι
 
Να τα χαίρεσαι. Το πρώτο κιόλας είναι φτυστό με μια κανάρα μου.
Έχω την εντύπωση πως στο δεύτερο πουλάκι η πατήθρα είναι πολύ πίσω και ακουμπάει η ουρά του στα κάγκελα. Αν είναι έτσι βαλτη μερικά καγκελάκια πιο μπροστά, κρίμα είναι να χαλάει.
 
Να τα χαιρεσαι! Ότι σου είπαν τα παιδια πιο πάνω είναι ο πιο ασφαλής τρόπος, οποια σαλιαριζουν! Εγώ εχω εντοπισει ετσι 9 στα 22 που βγήκαν φετος! Ειναι και η πτεροροια οποτε ίσως θέλει υπομονή .
 
Θα σου έλεγα ότι συμπληρωματικά με αυτά που σου είπε ο @ΙΩΑΝΝΗΣ@ και η @Elli , να τα πιάσεις και να φυσήξεις την αμάρα τους και ανάλογα με τη διάταξη των πούπουλων οδηγών να έχεις μια ακόμα ένδειξη για το φύλο τους. Αυτό βέβαια στην περίπτωση που έχεις ήδη δει τη διάταξη των συγκεκριμένων πούπουλων σε ενήλικα πυρωμένα αρσενικά και θηλυκά καναρίνια.
 
Back
Top