Χθες μου φερανε ενα φανταστικο πουλι μα δυστηχως ειναι και αυτο θυμα του ανθρωπου που τα βαζει με τα πουλια χωρις να καταλαβαινει την αξια τους στη φυση
θα ηθελα να σας πω ακομα οτι το πουλακι σταλθηκε στο anima με πρωσοπικη μου μεριμνα και επικοινωνια για να μαθενω την πορεια του.
Στο δρομο των βρηκαν και μου τον εφεραν στο τελαρο απο ελιες οπως βλεπεται απο τις φωτο σημερα που μιλησαμε με το anima εχει εξαρθρωση στον ομω του απο χτυπημα και ειναι και λιγο καμενος κοντα στο χτυπημα
Θα ηθελα ακομα να σας πω οτι σαν δασαρχειο μετα απο συνενωηση με τον κυριο δασαρχη αταλαντης απο δω και στο εξης τα πουλια θα συνοδευονται με χαρτι το οποιο θα εχει αριθμο πρωτοκολλου (διαβιβαστικο) για να ενημερωνομασται εγγραφος για την πορεια του καθε πουλιου :)
Υπέροχα νέα! Συγχαρητήρια! Δεν μπορούμε να ζητάμε αλλαγή στο τόπο μας αν πρώτα απ όλους δεν αλλάξουμε εμείς και δεν κάνουμε κάτι για να αλλάξει ο κόσμος μας! Και πάλι μπράβο!
Δυστυχώς είναι πολύ λίγοι οι άνθρωποι που κάνουν τέτοιες ευαίσθητες κινήσεις. Μπράβο Θοδωρή. Τέτοιες κινήσεις πρέπει να είναι δίδαγμα για τα νέα παιδιά!
Σήμερα απελευθέρωσε η ΑΝΙΜΑ δύο μπούφους στην Καισαριανή, υπάρχει περίπτωση να είναι και ο δικός σας μεταξύ τους; Γιατί νόμιζα ότι θα τον φέρουν στην περιοχή του.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.