Μονος. Του ειναι σε κλουβι βρηκα τα φτερα της ουρας μονο τπτ αλλο δεν φαινεται να εχει αρχισει ακομαΒρίσκεται σε κλούβα με άλλα πουλιά; Έχει αρχίσει πτερόρροια; Έχεις βρει στο κλουβί φτερά;
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να δέχθηκε κάποια επίθεση αρπακτικού. Παίζει ως σενάριο; Βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο;Μονος. Του ειναι σε κλουβι βρηκα τα φτερα της ουρας μονο τπτ αλλο δεν φαινεται να εχει αρχισει ακομα
εξω ειναι αλλα ακριβως διπλα εχει και αλλα κλουβια και γενικα εχω και τεντες κατω αποτε ειναι λιγο δυσκολο οχι ακατόρθωτο ομως!Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να δέχθηκε κάποια επίθεση αρπακτικού. Παίζει ως σενάριο; Βρίσκεται σε εξωτερικό χώρο;
Πρόσεξε Νικο, διότι και γω πριν πολλά χρόνια πριν πάρω προστατευτικά μέτρα κάτω τις είχα τις τέντες και όμως είχα επίθεση αρπακτικού. Μην εφησυχάζεσαι. Αν έγινε επίθεση αρπακτικού η ουρά του καναρινιού είναι το μικρότερο κακό που έγινε. Θα βγει σύντομα, άλλωστε σε λίγο καιρό θα την άλλαζε λόγω πτερόρροιας. Μη σε ανησυχεί. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο εκτός επίθεσης, αφού ζει μόνο του στο κλουβί και ακόμα και στην πτερορροια να ήταν τα φτερά της ουρας δεν θα έπεφταν όλα μαζί.οχι ακατόρθωτο ομως!
Νίκο αυτά είναι τα σημαντικά, καλά έκανες και ρώτησες. Μπορείς να στείλεις φωτογραφία;Και κατι ακομα
Διάβασε εδώ petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-εικόνας-σε-μήνυμα.9996Μπορει καποιος να μου στειλει το λινκ για το σιτε που μικρενεις τις φωτο;
οχι ειναι σημαδι αν δειτε στην 2η φωτο τα ασπρακια πανω στα ποδια του τα ασπρακια τα σπυρακια ειναι σε ολο το ποδιΝίκο δεν φαίνεται κάτι. Στην πρώτη φωτογραφία έχεις δεμένο δάκτυλο; Που το έχει το σπυρί, εκεί που ενώνουν τα δάκτυλα, απο κάτω;
Έχουν ακάρεα. Στην πρώτη φωτογραφία το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με τη δεύτερη φωτογραφία. Το αφησες και εχει εξαπλωθεί. Πρέπει άμεσα να κάνεις καθημερινό μασάζ στα πόδια με epithol,. Πρόσεξε θα βάζεις λίγη ποσότητα στα δάχτυλα σου και μετά θα κάνεις μασάζ να πάει παντού, με προσοχή μη λερωθεί το φτέρωμα τους. Καθημερινό πλύσιμο και άλλαγμα των πατήθρων. Επίσης, τα νύχια τους θέλουν κόψιμο και στα δύο καναρίνια που απεικονίζονται στις φωτογραφίες.View attachment 43474 View attachment 43475 να εδω φαινονται ολα
1000 συγνωμη για την καθηστεριση απλα ειχα πολυ περιεργο προγραμμα σμρ
Είδες για να μην έχω δεί ποτέ στη ζωή μου..Έχουν ακάρεα.
Και εδώ για την epitholΝίκο μπορείς να διαβάσεις και το άρθρο.
Είναι ευκαιρία να τα κόψεις τώρα, αφού θα τα πιάσεις τα πουλιά για να τους βάλεις epithol. Δεν είναι δύσκολο, διάβασε και εδώ το άρθροτα νυχια φοβαμαι να τα κοψω ☹![]()
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας