Αναπαραγωγή Ένα μεγάλο ευχαριστώ

SSAGIAD

PB New Member
Εγγραφή
2 Ιουν 2008
Μηνύματα
6
Πόλη
Κέρκυρα
Παιδιά καλημέρα. Σήμερα ξύπνησα και πήγα να κοιτάξω τα ζευγάρια από τα οποία περιμενα από ώρα σε ώρα μουλάκια και τι να δω. Είχαν βγει και τα έξι.3 απο κάθε ζευγαρι. Μόλις τα είδα τρελάθηκα.Ανεβαίνω γρήγορα σπίτι και φωνάζω στη γυναίκα μου. Να μας ζήσουνε! Αυτή η καημενη βέβαια που να καταλαβει. Κατεβαίνω στην πόλη και το λεω σε καθε γνωστό, κάνοντας στα μάτια τους τα γαρδέλια μου θεούς.Ακομη και τώρα που γραφω δεν μπορώ να το συνηδιτοποιήσω. Για να μην σας φανει παράξενο έχω αρχισει να ασχολούμαι με καναρινια πέρυσι και φέτος έβαλα και 4 ζευγαρια για μούλους.'Εχοντας ακούσει από παλαιούς καναρινάδες ότι να βγάλει κάποιος μούλους ειναι παρα πολύ δυσκολο καταλαβαίνετε τη χαρά μου όταν καταφερα σε ένα χρονο αυτό που άλλοι έλεγαν ότι παιδεύονταν χρόνια. Εκτός βέβαια και έλεγαν ψέμματα.
Εγώ παντως για αυτήν την επιτυχία μου θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του canary forum που με τις πολύτιμες συμβουλες τους αλλά και αρκετά μυστικά που διάβασα από αυτούς τελικά τα κατάφερα.
Να στε όλοι καλά παιδιά, σας ευχαριστώ και σας παρακαλώ να συνεχίσετε να κάνετε αυτή τη σοβαρη δουλειά που μέχρι τώρα κάνετε!
Φιλικά Σπυρος.
 
Συγχαρητηρια! Να σου ζησουν και με το καλο να τα καμαρωσεις και στο κλαρι!
 
Να σου ζήσουνε! Να τα προσέχεις σαν τα μάτια σου! Και βάλε και μια χάντρα θαλασσιά!
 
Να σου ζησουν!
:)γερα και δυνατα να ειναι και παντα να σου δινουν χαρα, ευχομαι!:D
 
Μπραβο φιλε!
Φτου φτου να ειναι γερα!
Απιστευτο το συναισθημα την στιγμη που βλεπεις τα πιτσιρικια ε;
 
Μπραβο σου! Να τα χαιρεσαι! Με το καλο να τα καμαρωσεις στο κλαρι!
 
Να τα χαιρεσαι! :D Ακουγεσαι κατενθουσιασμενος και με το δικιο σου βεβαια! 🙂

Αντε μολις ξεπεταχτουνε λιγο να μας βαλεις καμια φωτο! :D
 
Μπράβο.. Συμμερίζομαι τη χαρά σας... Και εγώ φέτος έτσι ένιωσα όταν είδα οτι τα μόνα πουλιά που έβγαλα ήταν 2 λουγαροκάναρα που τα έβαλα έτσι για την πλάκα και χωρίς κάποια μεγάλη προσδοκία...
 
Σπυρο να σου ζησουνε τα μικρα.

Μην τα μελετας συνεχεια θα τα ματιασεις.
 
:)μπραβο να σου ζησουν ολα τα μωρακια σου και μετο καλο να μεγαλωσουν να'ναι γερα και περιμενουμε πολλες φωτο οταν μεγαλωσουν
 
Back
Top