Γενικά Ένα νέο περιοδικό για Παπαγάλους

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jamieo

PB Member
Εγγραφή
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1.512
Πόλη
Cordova, USA
PI Press - Parrots International Magazine

Παπαγάλοι το Διεθνές περιοδικό - που περιλαμβάνονται άρθρα, ειδήσεις ενημερώσεις, blogs και δημοσιεύσεις, να μας δώσει μια εικόνα της φυσικής ιστορίας, κατάσταση διατήρησης και τις απειλές για την επιβίωση των παπαγάλοι στην άγρια φύση, καθώς και τη ζωή των παπαγάλοι σε αιχμαλωσία, και ως συντρόφους.


Οι ερευνητές, μέλη του στο πλαίσιο οργανισμών, καθώς και ειδικοί στη συμπεριφορά, σύντροφος πτηνοτροφία και οι παπαγάλοι, έχουν συμβάλει σε αυτή την ανταλλαγή γνώσεων και την υποστήριξη προς όφελος των παπαγαλοι παντού.
Το περιοδικό είναι στα αγγλικά. Ωστόσο, αν κάποιος έχει πρόβλημα την ανάγνωση του περιοδικού, παρακαλώ πείτε μου και θα βοηθήσω.

Διατροφή στη Φύση και στο Πτηνοτροφείο
Γράφει ο Rosemary Low
Η παρουσίαση έγινε από Rosemary Low του 2008 Παπαγάλοι Διεθνούς Συμποσίου. Ασχολείται με τα τρόφιμα που καταναλώνονται από παπαγάλους στην neotropics - τις χώρες της Καραϊβικής και της Νότιας και Κεντρικής Αμερικής - και μας δείχνει ότι πτηνών συντροφιάς μπορούν να επωφεληθούν από ορισμένα από αυτά τα τρόφιμα ως καλά.
PI Press - Parrots International Magazine Nutrition in Field and Aviary

Όταν η εργασία γίνεται Άγρια...
Γράφει ο / Nathalie Lemieux για ParrotLife Magazine
Amazing Wildlife Ερευνητές
Θα εξετάσουμε όλες τις φωτογραφίες της άγριας παπαγαλοι στο δέος και αναρωτιέμαι πώς θα ήταν εκπληκτικό για να τις δείτε από πρώτο χέρι. Έχετε ποτέ σταματήσει να σκεφτόμαστε αυτό που εμπλέκονται στο να την ευκαιρία να βρίσκεται αρκετά κοντά για να δείτε αυτά τα εκπληκτικά πουλιά στο φυσικό τους ενδιαίτημα; Φωτογράφοι απαιτούν τεράστια υπομονή και αφοσίωση που περιμένουν υπομονετικά να λάβουν την τέλεια φωτογραφία. Με τη σειρά τους, πολλοί από αυτούς τους φωτογράφους συναντηθούμε με βιολόγοι άγριας ζωής ώστε να μπορούν πιο εύκολα να αποκτήσουν πρόσβαση στην άγρια φύση σε remoteareas. Ας σκεφτούμε τι πραγματικά είναι η ζωή όπως και για εκείνους που αφιερώνονται βιολόγοι που όλοι περνούν το χρόνο τους στο πεδίο παρακολούθησης και συλλογής πληροφοριών σχετικά με τα άγρια ζώα από προσωπική πείρα.
PI Press - Parrots International Magazine Where the Wild Work is Done…
 
Back
Top