Γενικά Ένα ξεχωριστό Καναρίνι λέει 100% Καρδερίνα !!! Ακούστε....

kostantakis

PB Member
Εγγραφή
17 Δεκ 2011
Μηνύματα
723
Πόλη
Ηράκλειο
kzb1.png



Στην αναπαραγωγική περίοδο που πέρασε είχα πρόβλημα με την μια θηλυκιά μου καρδερίνα εκτροφής. Μου πετούσε τα μικρά από την φωλιά με αποτέλεσμα να τα χάσω!
Ηρθε λοιπόν η ώρα που η καρδερίνα έφτασε στην δεύτερη αναπαραγωγή, και τότε για να μην την ξαναπατήσω της πήρα τα αυγά της και τα άλλαξα με τα αυγά μιας κανάρας μου με διαφορά 1-2 μέρες αν θυμάμαι καλά !
Από αυτά τα αυγά βγήκαν τα καναρινάκια τα οποία η καρδερίνα τελικά τα μεγάλωσε μια χαρά ταΐζοντας τα κανονικότατα χωρίς τα προβλήματα της πρώτης γέννας της!

Τα καναρινάκια μεγάλωσαν και συνεχίζουν να μεγαλώνουν κανονικά, με την μόνη διαφορά... στο κελάηδημα τους! Έμαθαν να λένε καρδερίνα και καθόλου καναρίνι, παρόλο που δεν είναι μακριά τα ακούσματα από τον χώρο των καναρινιών !

Στο βίντεο μετά το 2ο λεπτό το καναρινάκι δεν βάζει. Γλώσσα μέσα!

7jms.png



Να προσθέσω ότι από τα 3 αυτά καναρινάκια τα 2 είναι αρσενικά και το 1 θηλυκό! Και το άλλο λοιπόν αρσενικό έχει ακριβώς το ίδιο κελαήδημα!

Οπότε... σας υπόσχομαι και δεύτερο βίντεο με τους 2 πρωταγωνιστές να... λένε Καρδερίνα!

;)
 
Εντυπωσιακο! Να τα χαιρεσαι! Και πολυ ομορφος ο μπομπιρας! Λετε αυτο το σπανιο φαινομενο να εγινε επειδη η θετη μαμα ηταν καρδερινα, επειδη ειχε τ ακουσματα της καρδερινας ή λιγο - πολυ και τα 2 ;
 
Πολύ όμορφο και ξεχωριστό καναρίνι! Λόγω... Της φωνής του! Δεν έχω ξανακούσει καναρίνι να κελαηδάει αποκλειστικά καρδερίνα! Φροντίστε να το διατηρήσετε όπως και τα υπόλοιπα πανέμορφα καναρίνια και καρδερίνες σας και ανυπομονούμε για το επόμενο βίντεο! Φιλικά Αμβρόσιος!
 
βριλιου βριλιου 😉 αστέρι 😀
😱 Αυτό το βριλιου βριλιου κυκλοφορεί και αλλού; Γιατί πίστευα ότι μόνο εδώ μέσα υπήρχε κάποτε κάποιος αρπαγμένος και νόμιζα ότι όλα αυτά τα βριλίου και τα τσιρμπριμ τσιριμπρομ τα έβγαζε από το μυαλό του για να κάνει εντύπωση. :D
 
Back
Top