Γενικά Ένα φαιό κόκκινο μωσαϊκού

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης nikosk1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ναι τα μωσαικα εχουν κοκικνο σε στηθος και βαση ουρας το αν εχει ατελειες είναι αλλο θεμα για το εάν λεγεται φαιο δεν είμαι σιγουρος παντως είναι ομορφο
 
φαιό, κοκ, μωσαικού
MosaicRedBrownPhaeoCock.png

MosaicRedPhaeos-1.png
 
Και ένα κλεμενο από το youtube του Γιαννη
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
 
Σωστός...
Αυτό είναι το φαιό κόκκινου μωσαϊκού.
Γιάννη σε ευχαριστώ,ήταν κουραστικό το copy paste😛
Κάποια παιδιά στο εξωτερικό έχουν κάνει κάτι πολύ καλό και κυρίως απίστευτα απλό.Ίσως πρέπει να αντιγράψουμε το παράδειγμά τους. Εν καιρώ θα αναφερθώ..
ξερω πως είναι τα κανονικα φαιο για το συγκεκριμενο δεν είμαι σιγουρος
Αμφισβητείς τον κόπο μου; 😛
Είμαστε σίγουροι οτι στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε καφέ;(1ο ποστ)
 
Αμφισβητείς τον κόπο μου; 😛
Είμαστε σίγουροι οτι στην πρώτη φωτογραφία βλέπουμε καφέ;(1ο ποστ)
όχι δεν αμφισβιτω τιποτα και μπραβο που εκανες το κοπο και εβαλες φωτο του κονονικου φαιο. Καφε είναι απλα δεν ειχε άλλη φωτο να δουμε καλητερα την πλατη.
 
εχω στηλει μηνυμα στο φιλο που την ανεβασε στο facebook μπας και μαθουμε κατι παραπανω
 
Φαιο κοκκινου μωσα'ι'κου ελεγε ο τιτλος της φωτογραφιας δεν ειχε άλλες φωτογραφιες και είναι από σα'ι'τ εξωτερικου αν το βρει θα μου το στειλει.
 
Καλά βρε, να γράψω . Το πρώτο είναι και αυτό ΦΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΩΣΑΙΚΟΥ μόνο που στην προσπάθειά του να το παρουσιάσει όσο γίνεται πιο κόκκινο ο πρώτος παρουσιαστής έβαλε μια "στάλα" υπερβολής στο πρόγραμμα επεξεργασίας της φωτογραφίας. Ολα τα πουλάκια που βλέπουμε στο θέμα είναι ΦΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΩΣΑΙΚΟΥ.
Δεν πρόκειται για πουλιά της ΚΑΦΕ σειράς(και μόνον). Πρόκειται για μια μετάλλαξη που είναι ΑΝΑΔΕΛΦΗ διότι η σκούρα απόχρωση δεν έχει να κάνει με ΕΥΜΕΛΑΝΙΝΗ. Ειναι διαφορετικής τονικότητας ΦΑΙΟΜΕΛΑΝΙΝΗ (και μόνον φαιομελανίνη) και η τονικότητά της κυμαίνεται απο ΚΑΦΕ-ΓΚΡΕΝΑ έως ΚΑΦΕ-ΣΟΚΟΛΑ . Το πρώτο έχει να κάνει με πουλάκια που προέρχονται απο την καφέ γραμμή και το δεύτερο με πουλιά που προέρχονται απο την μαύρη. Πιάστηκε το χέρι μου. Θα ακολουθήσουν επεξηγήσεις εάν υπάρξουν απορίες 😛
 
Back
Top