Γενικά Έντομα στους σπόρους.

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Evou88
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Evou88

PB New Member
Εγγραφή
22 Μαρ 2022
Μηνύματα
57
Πόλη
ATHENS
Καλησπέρα σε όλους,έχω δύο κοκατιλ και είχα σκεφτεί να πάρω αρκετά σπορακια και να τα εχω σε όσο καλύτερες συνθήκες για να μην χρειάζεται να αγοραζω 1,5κιλα συνεχεια.Πηρα ένα εικοσακιλο λοιπόν και αφού το άνοιξα,έβγαλα τον αέρα,έκλεισα την σακούλα με μεγάλα μανταλάκια και το έβαλα σε αεροστεγές κουβά για ζωοτροφές,εντος σπιτιού.Σε αυτό το γέμισμα δυστυχώς είδα μέσα δύο μικρά καφέ ζουζούνια.Την έχω ανοίξει εδώ και 3 μήνες μόνο.Τι δεν έκανα σωστά για να διατηρηθεί;Τώρα φαντάζομαι πρεπει να πεταχτεί.
 
Προσωπικά θα την πετούσα, αλλά είναι και οικονομικό το ζήτημα. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν καθόλου χρήματα για να πάρεις νέα τροφή, π.χ. 5 κιλο μείγμα, θα σου προτείνω με επιφύλαξη να παίρνεις από το σακί ποσότητες που θα χρειαστείς για την επόμενη εβδομάδα και να τις βάζεις σε αεροστεγή δοχεία στην κατάψυξη για μερικά 24ωρα, έπειτα να τις αποψύχεις και κάθε φορά που θα είναι να βάζεις, να τις ελέγχεις.
 
Της versele laga την prestige.αν και επειδή μετά από την 20κιλη σακούλα την μεταφέρω σε ένα μη αεροστεγές κουτί σκέφτομαι πως ίσως έγινε εκεί η ζημιά.πεταξα όλα αυτά τα σπόρια που βρήκα τα ζουζούνια,έπλυνα αυτό το κουτί και έβαλα καινούργια από την σακούλα.δεν είδα κάτι τώρα.
[automerge]1660147107[/automerge]
@ianos Αν σιγουρεψω ότι δεν μπήκαν στο δεύτερο κουτί που την μεταφέρω μετά σίγουρα θα την πετάξω!Πεταμένα λεφτά αλλά προέχει η σιγουριά για τα πουλάκια!Δεν το συζητώ!
 
@Evou88 κ εγώ θα σου έλεγα να την πετάξεις σε καμία νησίδα πράσινου στην Αθήνα για τα περιστέρια και σπουργίτια. Καλύτερα να παίρνεις μικρότερες ποσότητες , κιλού ιδανικά, αλλιώς πεντοκιλου. Ο δικός μου τρόπος αποθήκευσης είναι να την βάλω σε ένα αεροστεγές τάπερ στο ψυγείο κ σε ένα τάπερ κατάψυξη. Αν κ νομίζω ότι θα μεταπηδήσω στον τρόπο του @ianos, δηλ. φύλαξη της στο ψυγείο με την σακούλα συσκευασίας της αφού την κλείσουμε πολύ καλά (λαστιχακι) κ μετά σε άλλη σακούλα ή ίσως τάπερ. Υπάρχουν πολλά παρόμοια ποστ στο φόρουμ, όπως αυτό
 
@Evou88 το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο καλά τα μείγματα των μεγάλων συσκευασιών κ έχουμε περιορισμένες επιλογές. Μιλώντας για καναρίνια. Δεν ξέρω για άλλα είδη. Σύντομα κ εγώ για το καναρίνι μου, θα αρχίσω το ψάξιμο!
 

Σχετικά θέματα

Back
Top