Γενικά Έφυγε το αρσενικό Lovebird, να πάρω άλλο για τη θηλυκιά;

kostas1840

PB New Member
Εγγραφή
13 Αυγ 2008
Μηνύματα
5
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας παιδεία, εδώ και 7 μέρες έφυγε από το κλουβί το αρσενικό μου και έμεινε η θηλύκια μόνη της. Περίμενα μήπως και γυρίσει, γιατί αυτή τον ψάχνει, τσιρίζει όλη την ημέρα., αλλά δεν γυρνάει από ότι φαίνεται!
Να πάρω ένα άλλο αρσενικό; Θα το δεχτεί; Θα πρέπει να είναι ίδιας ράτσας lovebeard ; (η θηλύκια είναι ροδακινή με πράσινο)
 
Πιστευω καλο ειναι να περιμενεις μερικες μερες ακομα και μετα αν θελεις παρε. Ομως ξερεις σιγουρα αν ειναι αρσενικο ή θηλυκο; Διοτι το φυλο των Lovebirds βρισκεται μονο με εξεταση dna.
Αν παλι παρεις αλλο Lovebird πρεπει να τα βαλεις σε καραντινα Καραντίνα, μία αναγκαία ενέργεια πρόληψης
και μετα να γνωριστουν τα πουλια σε ξεχωριστα κλουβια διοτι δε θα ξερεις αν ταιριαξουν.
 
ηταν ζευγαρι; Παραξενο δεν αποχοριζοντε αυτα σχεδον παντα επιστρεφει...
 
λοιπον να περιμενεις οπως ειπε και η μαρια αλλα να παρεις γιατι θα σου μελαγχολησει. Πρωτο βημα ειναι το πετ σοπ πηγαινεις και τα παρατηρεις δηλαδη να δεις αν ειναι κινητικα αν τρωνα το σωματους αν δεν ειναι ακρωτηριασμενα κ. Τ.λ επειτα ρωτα τον υπευθυνα ποια απο αυτα που σου αρεσουν ειναι αρσενικα επιλεγεις ενα και το παιρνεις. Επειτα το εχεις σε ξεχωριστω κλουβακι και μακρυα απο το αλλο για να δεις αν εχει καμια ασθενια κ. Τ.λ (1,5 μηνα)οταν δεις οτι ειναι καλα τοποθετεις κοντα τα κλουβια που να απεχουν 7 εκατοστα γαι να γνωριστουν και ναμην επιτειθεται το ενα στο αλλα η ακομα και να το σκωτοσει οαταν δεις οτι ειναι σε καλη φαση μειωσε την αποσταση που εχουν στα 4 εκ. υστερα μετα απο 10 μερες βαλε τα μαζικαι ολα οκ!

ελπιζω να βοηθησα για οποιαδηποτε λαθη μου παρακαλω αν τα διακρινεται να τα επισηνμανετε
 
Back
Top