Φροντίδα Έχασα τα budgie μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Martha10
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Martha10

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαϊ 2022
Μηνύματα
3
Πόλη
Θεσσαλονικη
Καλησπέρα σας
Άνοιξε η πόρτα από το κλουβί και έφυγαν τα παπαγαλάκια μου .Υπάρχει περίπτωση να γυρίσουν;
Το θέμα είναι ότι ήταν ζευγάρια και οι θυληκες έμειναν στη κλούβα γιατί έχουν αυγά.
Θα μπορέσουν μόνες τους να ανταπεξέλθουν στο μεγάλωμα των νεοσσών αν βγουν;
Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση που δεν γυρίσουν τα αρσενικά;
 
Καλησπέρα, λυπάμαι πολύ. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να γυσρίσουν αν βγάλουν το βράδυ. Δοκιμάστε να βάλετε τροφή έξω και ήχους μπάτζι. Επίσης γνωστοποιήστε στις γύρω περιοχές την απώλεια ώστε να έχουν το νου τους, ίσως τα παπαγαλάκια πανε σε κάποιο παράθυρο ή έστω δέντρο.

Ναι, θεωρητικώς θα μπορέσουν, αλλά πρέπει να είστε σε επιφυλακή να αναλάβετε εσείς αν κάτι δεν πάει καλά.
 
Αν έχεις νεότερα μας λες. Ελπίζω να επιστρέψουν.
Κλουβιά με φωλιές που έχουν αυγά δεν είθισται να μετακινούνται, για τον φόβο μην οι θηλυκές παρατήσουν τα αυγά, επομένως αν το κλουβί που έβγαλες έξω έχει φωλιά, καλύτερα επέστρεψέ το στην αρχική του θέση.
 
@MARY58 Δυστυχώς δεν ήρθε ούτε ένα πίσω.πιστευα το ένα τουλάχιστον που ήταν ήμερο και ήξερε να μπαινοβγαίνει στο κλουβί θα επέστρεφε βλέποντας το κλουβί του.
 
@Martha10 ρώτησες στην γειτονιά σου; Δεν τα είδε κανένας; Εάν είχες καταγράψει τις φωνές τους σε κανένα βίντεο ή ηχητικό αρχείο, θα σου έλεγα να το χρησιμοποιήσεις μήπως το ακούσουν κ έρθουν. Περίμενε ακόμα, δεν ξέρεις τι γίνεται.
 
@kom όταν βάζω στο καναρινι μου να ακούσει την δική του φωνή να τραγουδάει, σταματά ότι κάνει κ γυρνάει προς τα εμένα κ τραγουδάει πιο δυνατά. Νομίζω ότι τους αρέσει να ακούν την φωνή τους, όχι γιατί ξέρουν ότι είναι η φωνή τους (μάλλον) αλλά γιατί τους είναι γνώριμη κ την ακούν ευχάριστα. Γι'αυτό λέω ότι οι δικές τους φωνές ίσως φέρει καλύτερα αποτελέσματα από ότι αντίστοιχο υπάρχει στο YouTube. Αλλά όλα είναι θέμα πιθανοτήτων.
 
@MARY58 Ακριβώς το ίδιο με τα μπάτζι μου! Και με κοιτούν και με περίεργο ύφος όταν χαζεύω βίντεό τους!

@Martha10 Σημασία έχει να ενημερώσετε και την γειτονιά. Μπορούμε και να ανεβάσουμε πληροφορίες και φωτογραφία στο FB αν θέλετε! Το λέω από προσωπική πείρα. Το πρωτο παπαγαλάκι μου μού μπήκε από το παράθυρο, αλλά κανένας δεν την ζήτησε.
 
Back
Top