Γενικά Έχασα τον ευδόκιμο

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης mamadok
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mamadok

PB Member
Εγγραφή
9 Αυγ 2009
Μηνύματα
68
Πόλη
Θεσσαλονίκη
σήμερα αφού ήπιαμε το καφεδάκι μας το πρωί και τα υπόλοιπα πουλάκια μου κελαηδούσαν ο μεγαλύτερος 5-6 χρόνων, ο ευδόκιμος, αυτόν τον είχα παρουσιάσει στο προηγούμενο forum του petbirds το 2008-9, μας άφησε χωρίς να δείξει τίποτε, ενώ ανεβοκατέβαινε στις πατήθρες ξάπλωσε και ησύχασε.
 
Κρίμα Λίζα μου, τα είπαμε εμείς, ας περάσει πολύς καιρός χωρίς τέτοιο περιστατικό
 
Κρίμα... λυπάμαι Λίζα... ☹
Αναπαύθηκε ήσυχα, χωρίς πόνους κτλ, και αυτό είναι μία παρηγοριά...
 
Πολυ κριμα! Δεν ηταν μεγαλος σε ηλικια! ☹ Τι υποπτευεσαι, καποιο εγκεφαλικο ή ανακοπη;
 
Λυπάμαι πολύ για το πουλάκι σου! Έτσι ξαφνικά σας άφησε. Κρίμα το καημένο! Όπως είπαν και οι άλλοι πέθανε χωρίς πόνο και ήρεμα. Φιλικά και συμπονετικά Αμβρόσιος!☹
 
Πολυ κριμα! Δεν ηταν μεγαλος σε ηλικια! ☹ Τι υποπτευεσαι, καποιο εγκεφαλικο ή ανακοπη;
δεν κατάλαβα τίποτα ήταν μια χαρά μάλιστα είχε ζωηρέψει και κελαηδούσε σιγανά ενώ κοντά χρόνο είχα να τον ακούσω κι αυτό μ έβαλε σε υποψίες κάτι σαν κύκνειο άσμα. Είναι το μόνο καναρίνι που δεν αντικατέστησα αμέσως.συνήθως όταν χάνω κάποιο, γιατί δεκαετίες ασχολούμε, αυτό ακόμη δεν έβαλα στο κλουβί του άλλον.
 
Λυπάμαι πολύ για τον Ευδόκιμο.. Τουλάχιστον όμως έφυγε χαρούμενος και ομαλά. Δεν ήταν βέβαια μεγάλος, αλλά τουλάχιστον δεν υπέφερε.
 
δωσε την αγαπη σου τωρα σε καποιο αλλο πουλακι δωστου το ιδιο ονομα και ο χρονος θα εξαληψη το χαμο του οχι ομως τη μνημη του παλιου φιλου.
 
Back
Top