Γενικά Έχασα το κοκατίλ μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης MARAKI
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

MARAKI

PB Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2009
Μηνύματα
243
Πόλη
Έδεσσα
γεια σασ παιδια! Ειχα 2 κοκατιλ κ το κλουβι το ειχα παντα διπλα στο παραθυρο το οποιο σημερα ηταν ανακλεινομενο... Κ κατα το απογευματακι πηγα να τα δω κ βρηκα την φωλια του κλουβιου μισανιχτη κ τα κοκκατιλ να λοιπουν επαθα σοκ... Κ τελικα το θυλικο μου το βρηκα μες το δωματιο να κανει βολτες κ το αρσενικο ακομα να φανει... Εψαξα παντου τιποτα... Εχω βγαλει εξω το κλουβι μπας ακουσει την θηλικια...η δει την τροφη κ ερθει αλλα πλεον βραδιασε, στεναχωριεμαι πολυ, αλλα μου φεναιτε παραξενο που η θυλικια ουτε που φωναζει.. Δεν το ψαχνει καν. Γιατι;λετε να παθει τιποτα μονη της; Πρεπει να ηταν κανα 3 χρονια ζευγαρι... Μηπως να της παρω παρεα αλλο κοκατιλ; Κ το κακο, καλο ειναι οτι ετοιμαζεται για γεννα εδω κ 4 μερες ζευγαρωναν.. Τι λετε ευχαριστω!
 
Να σου πω την αληθεια Μαρακι, η πιθανοτητα να γυρισει πισω το κοκατιλ, ειναι ελαχιστη. Εγω στην θεση σου θα ξαναεβαζα το κλουβι στην ιδια θεση που το ειχες(στο παραθυρο)προσοχη ομως στις πορτες του κλουβιου, να ειναι καλα κλειστες για να μην σου φυγει και η θηλυκια, αν τυχον το αρσενικο δεν εχει φυγει μακρια ισως ξαναγυρισει αμα ακουσει την θηλυκια να φωναζει. Οσον αφορα για την γεννα δεν ξερω ακριβως, καποιος πιο εμπειρος να σου πει πως ακριβως γινεται!
Ευχομαι να τον βρεις και να πανε ολα καλα!
 
Μαράκι μην βιαστείς να πάρεις άλλο πουλί γιατί μπορεί να βρεθεί το δικό σου τελικά. Το θηλυκό πιστεύω πως θα τα βγάλει πέρα μια χαρά αν βγουν μικρά, απλά θα παρακολουθείς αν πηγαίνουν όλα καλά κι αν χρειάζεται να επέμβεις σε κάτι.

Ψάξε λιγάκι κι αύριο μην τυχόν βρεις το άλλο!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!
 
ευχαριστω παιδια... Μακαρι να βρεθει... Ομως η θυλικια υπαρχει περιπτωση να μελαγχωλησει; Τι γινεται σε τετειες περιπτωσεις; Κ αν δεν βρεθει... Ειναι καλυτερα να παρω αλλο;
 
Η γνωμη μου ειναι να μην παρεις αλλο "ακομα" τουλαχιστον.
Για την θηλυκια μην ανησυχεις, θα τα καταφερει μονη της!
 
Πολυ κριμα... Της φωλιας το καπακι δεν κλεινει με καποιο καρφακι;

Επειδη βρηκες την θηλυκια μεσα εγω θα σου λεγα να ξαναψαξεις αυριο καλα το σπιτι. Δες πισω απο επιπλα οπως βιβλιοθηκες κομοδινα κλπ γιατι αν εχει πεσει εκει δεν θα μπορει να βγει κι ουτε που θα το παρεις χαμπαρι.
 
Συμφωνω με το Φωτη! Ισως να εχει στριμωχτει καπου και να χρειαζεται βοηθεια. Εαν εβγαινε το ενα απο την ανακλιση και το αλλο το παρακολουθουσε εχω την εντυπωση πως θα ακολουθουσε κι αυτο απο τον ιδιο δρομο. Βεβαια ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος.
 
παιδια εψαξα δεν το βρισκω! Λογικα θα φωναζε απ την πεινα του... Εκτος αν στριμωχτηκε καπου κ δεν εζησε δεν ξερω τι να πω... Εψαξα καλα... Εχει κ κρυο σημερα εξω... Κ πολες γατες η γειτονια ολο αυτες τις σκηνες σκευτομαι κ τρελενομαι κριμα το κοκατιλακι ηταν κ καμαρωτο-καμαρωτο.. Αρσενικος με τα ολα του! Αλλα μου φεναιται παραξενο που δεν φωναζει η θυλικια κ δεν ψαχνει. Για ποιο λογο;δυστυχως η φολια δεν ειχε καρφακι ηταν συρτη απο πανω.. Κ ετσι το συρα κ βγηκαν
 
Back
Top