Ασθένειες Έχασα το Budgie μου, την Όλγα

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Nakis21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Nakis21

PB New Member
Εγγραφή
30 Σεπ 2019
Μηνύματα
25
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Πολύτεκνος δηλαδή να τα χαίρεσαι θα χαρούμε να μας τα παρουσιάσεις.
Λυπάμαι για την απώλεια σου, τι πουλάκι έχασες και από τι Ιάσονα;
Έχασα το Budgie μου, την Όλγα. Ξεψύχησε στην αγκαλιά μου εχτές, στις 4:37 το πρωί. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να την σώσω, είχαμε ραντεβού στον πτηνίατρο το πρωί αλλά το κορίτσι μου δεν άντεξε.
Είναι πολύ ψυχοφθόρο, δεν έχω κανέναν να μου σταθεί γιατί όλοι κρίνουν ότι απλά ήταν ένα πουλί, Πώς κάνεις έτσι και πάρε ένα άλλο.
Ήταν πολύ μικρή στην ηλικία και έφυγε άδικα διότι είχαμε πολλά να ζήσουμε ακόμα.
Αυτό το γεγονός με έχει καταβάλει και αδύνατο πλέον να αντεπεξέλθω στις καθημερινές μου υποχρεώσεις.
Τέλος πάντων, όπως και να 'χει λυπάμαι αν σας ψυχοπλακώνω αλλά έχω την ανάγκη να μιλήσω με κάποιον.received_451339115722613.webp
[automerge]1570029558[/automerge]
Καλώς όρισες Ιάσονα στην παρέα μας.
Να χαίρεσαι τα παιδάκια σου, ελπίζουμε να μας κάνεις μία παρουσίαση να τα γνωρίσουμε..
20190908_012346.webp
Το παπαγαλάκι μου η Μάρθα.
received_874053942994036.webp
Το παπαγαλάκι μου ο Στέφανος.
received_709085079555699.webp
Και ο τελευταίος ο πιο μικρούλης, ο Θοδωρής.
received_454113468495719.webp
Και το παπαγαλάκι που δυστυχώς έχασα, η Όλγα.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Όλη η οικογένεια σου είναι υπέροχη! Καταλαβαίνουμε το πώς νιώθεις.. Έφυγε μια ψυχούλα, που ήταν δική σου! Να προσέχεις και να καμαρώνεις τα υπόλοιπα, να απαλύνουν τον πόνο σου...
 
Ξέρω ότι είναι δυσκολο αλλά για να σου πω την αλήθεια, εσυ δεν φταίς καθολου. Αν η Όλγα όπως είπες είναι το πουλάκι στην τελευταία φωτογραφία, δεν φαινόταν και πολυ καλα με την υγεία του, γενικότερα... Και ας ήταν μικρό... Λυπάμαι πολυ🙁☹️ . Συγκέντρωσου στα αλλά, θα σε βοηθήσουν πολυ και ξέρουμε ότι θα καταφέρουν να σε κάνουν ποιο χαρουμενη από ποτε😊
 
Λυπάμαι πολύ Ιάσονα. Ξέρεις ή υποψιάζεσαι τι είχε; Υπάρχει περίπτωση να ήταν κάτι κολλητικό και να χρειάζεται ένας προληπτικός έλεγχος στα άλλα;
Ευτυχώς την απομονωσα απο την πρώτη στιγμή που παρατήρησα τα πρώτα ανησυχητικά συμπτώματα. Τα άλλα είναι καλά στην υγεία τους, αλλά ξέρω ότι έχουν αντιληφθεί την απουσία της. Ήταν πολύ αγαπημένα.
[automerge]1570042443[/automerge]
Ξέρω ότι είναι δυσκολο αλλά για να σου πω την αλήθεια, εσυ δεν φταίς καθολου. Αν η Όλγα όπως είπες είναι το πουλάκι στην τελευταία φωτογραφία, δεν φαινόταν και πολυ καλα με την υγεία του, γενικότερα... Και ας ήταν μικρό... Λυπάμαι πολυ🙁. ☹ Συγκέντρωσου στα αλλά, θα σε βοηθήσουν πολυ και ξέρουμε ότι θα καταφέρουν να σε κάνουν ποιο χαρουμενη από ποτε😊
Δεν είχα παρατηρήσει σημασία πριν φύγει.. Την είχα έξι μήνες και ήταν πολύ δραστήρια και παιχνιδιάρα όπως και τα άλλα πουλάκια. Το κατάλαβα αμέσως όταν δεν ήταν καλά.
 
Είναι πολύ ψυχοφθόρο, δεν έχω κανέναν να μου σταθεί γιατί όλοι κρίνουν ότι απλά ήταν ένα πουλί, Πώς κάνεις έτσι και πάρε ένα άλλο.
Ήταν πολύ μικρή στην ηλικία και έφυγε άδικα διότι είχαμε πολλά να ζήσουμε ακόμα.
Αυτό το γεγονός με έχει καταβάλει και αδύνατο πλέον να αντεπεξέλθω στις καθημερινές μου υποχρεώσεις.
Πρώτα απ΄όλα Ιάσονα να σου πω ότι πραγματικά λυπάμαι και σε καταλαβαίνω... Πιστεύω ότι τα περισσότερα μέλη εδώ αντιλαμβάνονται τον πόνο σου εκ΄των έσω, διότι σχεδόν όλοι έχουμε χάσει κάποιο αγαπημένο πουλάκι. Φυσικά στον καθένα μας βιώνεται διαφορετικά, αλλά για τη δική σου περίπτωση έχω να σου πω κάτι...
Αποδοχή Ιάσονα. Αποδοχή του χαμού και της έλλειψης της Όλγας. Αυτό σου χρειάζεται. Το χωράει - δεν το χωράει ο νους σου, το πουλάκι έφυγε, άδικα ή όχι, δυστυχώς δεν θα την έχεις πια μαζί σου, και κατά μία έννοια κάθε απώλεια είναι άδικη, μας μαθαίνει όμως πολλά πράγματα για τον εαυτό μας.
Δεν είναι όμως δυνατό να συντρίβεσαι από τη θλίψη σου. Ούτε και να σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να ανταπεξέρχεσαι στις καθημερινές σου υποχρεώσεις. Αναγκαστικά Ιάσονα, όπως και όλοι οι υπόλοιποι, είσαι φτιαγμένος έτσι ώστε να εκτελείς τις υποχρεώσεις σου, και.υποχρεωμένος να ζήσεις τη ζωή σου, όσο καλύτερα γίνεται, με νόημα και συνείδηση του εαυτού σου και του δώρου που έχεις ακόμα... Της υγείας και της νεότητάς σου. Είσαι προορισμένος όπως κάθε νεαρό άτομο, να δημιουργήσεις, να κάνεις λάθη και να προχωρήσεις πέρα από αυτά, να δοθείς στην ίδια τη ζωή και να τη ρουφήξεις με το... Καλαμάκι σε μια στιγμή, την κάθε στιγμή. Δεν έχεις το περιθώριο να κολλήσεις σε απώλειες και να επιπλεύσεις πάνω στη σανίδα της θλίψης σου, διότι έτσι θα χαθείς κι εσύ σε συναισθήματα αυτολύπησης, ενώ το ανεκπλήρωτο της ζωής σου θα σε διαλύει αδιάκοπα και ασυνείδητα έως να γίνεις σκιά του εαυτού σου. Ιάσονα, είσαι προφανώς πολλά παραπάνω πέραν του πένθους σου, κι εφόσον ζεις θα πρέπει να εκπληρώνεις τον ευρύτερο εαυτό σου.
Δοκίμασε λοιπόν να βγεις έξω, να ανακυκλιστείς με κόσμο, να ασχοληθείς και με άλλα δημιουργικά πράγματα, και τότε θα δεις ότι και οι άλλοι σε καταλαβαίνουν πολύ περισσότερο από ό,τι φαντάζεσαι και κράτησε αυτήν την ευαισθησία που έχεις για τα ζωντανά...ζωντανή και δυναμική. Γίνε εθελοντής, δώσε απλόχερα, ασχολήσου με άλλους, όχι για να αποφύγεις τον εαυτό σου, αλλά για να διευρυνθείς και θα μάθεις στην πορεία τις άπειρες αποχρώσεις των συναισθημάτων σου, καθώς θα τα αναδημιουργείς και θα τα χρησιμοποιείς δοτικά.
 
Λυπάμαι πολύ για την ξαφνική απώλεια της μικρής σου Ιάσων...
😞Γνωρίζω-νιώθω πως αισθάνεσαι, όπως και άλλοι πολλοί εδώ μέσα, να είσαι σίγουρος γι΄αυτό, εδώ θα βρεις ανθρώπους να σε συναισθάνονται... Τα πουλιά ή τα ζώα μας είναι μοναδικά και δεν αντικαθίστανται!
 
@ianos, Αγαπημένε μου φίλε σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου. Πρώτα απ' όλα το καταλαβαίνω ότι έχεις δίκιο αλλά η πράξη πολλές φορές είναι δύσκολη. Δυστυχώς, ο πόνος είναι μια έννοια που ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά και τον βιώνει σύμφωνα με τα τραύματά του.
Το θέμα τώρα όμως είναι ότι ο πραγματικός πόνος δεν περνάει ποτέ για κάποιον που αγαπάς. Ο χρόνος μόνο σε βοηθάει να ζήσεις με αυτόν.
Το μόνο που με παρηγορεί είναι ότι ίσως μια μέρα να συναντηθούμε ξανά και από τότε θα ήμαστε όλοι μαζί για πάντα όπως και πριν.
[automerge]1570048193[/automerge]
@Sissy, Να είσαι καλά και ελπίζω τα πλασματακια μας που έφυγαν νωρίς να είναι χαρούμενα όπως ήταν και μαζί μας.
 
Πάρα πολύ λυπηρό Ιάσωνα. Όλοι μας το έχουμε βιώσει...
Τουλάχιστον έχεις τα υπόλοιπα που είναι σκέτα κουκλιά!
σ'ευχαριστώ πολύ Γιάννη
 
Καταλαβαινω πως νιωθεις όμως εκανες οτι μπορουσες. Τουλάχιστον εζησε μαζι σου εξι ευτυχισμένους μηνες ενώ αλλα πουλακια δεν εχουν τέτοια τυχη. Εισαι πολυ μικρός και θα βρεθεις σε πολλες παρόμοιες καταστάσεις στη ζωη σου οποτε μην απελπίζεσαι εχεις και τα υπολοιπα πουλακια να φροντίσεις. Οπως σε κάθε άσχημο γεγονός στη ζωη ειναι ωραιο να θυμόμαστε τις όμορφες στιγμες. Η Ολγα πρεπει να ηταν γλυκύτατη και αυτο σου ευχομαι να σου μεινει να θυμάσαι :)
 
Back
Top