Ασθένειες Έχει ακάρεα το μπάτζι μου;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Viki47
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Viki47

PB New Member
Καλημέρα είμαι ή Βίκυ αγαπώ πολύ τα μπαντζι, είχαμε δύο αρσενικό και θηλυκό ή Μπέλλα και ό Κλωνάρης, δυστυχώς εδώ στην Ρόδο δεν έχουμε πτηνίατρο και έτσι χάσαμε τον Κλωνάρη μας, εχθές πήραμε άλλο αρσενικό τόν Ερμή και νομίζω ότι έχει ακάρεα αλλά δεν είμαι σίγουρη για αυτό θέλω την βοήθεια σας, ευχαριστώ πολύ1001665363.webp1001665363.webp

Καλημέρα κ καλώς ήρθατε.
Δες παρόμοιο θέμα με τις οδηγίες της @Vasia24

Τσεκαρε τα πόδια του. Στο ρουθούνι να βάλεις προσεκτικά με μπατονετα μην φράξει το ρουθούνι.
Βασικό είναι να κρατήσεις καραντίνα τον Ερμή από την Μπέλλα.

Τελευταία επεξεργασία:
καλημερα

Με λιγο ψαξιμο στο petbirds θα βρεις παρα πολλα ομοια αρθρα για ακαρεα σε budgie . Τι ειναι , πως αντιμετωπιζονται κλπ κλπ
Αν δεις οτι σε δυσκολευει η εφαρμογη σκευασματος για τα ακαρεα και δεν θα τα καταφερεις μιλα με το Pet shop να το επιστρεψεις αμεσα και να σου δωσει ενα αλλο χωρις ακαρεα με καθαρο ραμφος και ποδια το οποιο θα πρεπει να μεινει απομονωμενο απο το δικο σου..καραντινα και σχετικα αρθρα παρατεθηκαν στο θεμα που ξεκινησες νωριτερα

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλημέρα κ καλώς ήρθατε.
Δες παρόμοιο θέμα με τις οδηγίες της @Vasia24

Τσεκαρε τα πόδια του. Στο ρουθούνι να βάλεις προσεκτικά με μπατονετα μην φράξει το ρουθούνι.
Βασικό είναι να κρατήσεις καραντίνα τον Ερμή από την Μπέλλα.
Σας ευχαριστώ πολύ ναι τόν έχουμε καραντίνα δεν έχει επαφή με την Μπέλα,στα ποδαράκια δεν έχει τίποτα μόνο στο ράμφος

Καλησπέρα σας νομίζω τά πάμε καλά με την βοήθεια σας,,,, σας ευχαριστώ πολύ όλους,,,,, τί λέτε για δείτε τόν Ερμή σήμερα,🥰🥰🥰🥰1001665438.webp

Back