Ασθένειες Έχει ακαρεα στα πόδια το καναρίνι μου;

Καλησπέρα. Αρχικά το πουλάκι θέλει καλή περιποίηση στα πόδια. Η epithol είναι μια καλή επιλογή. Δεν έχω αντιμετωπίσει παρόλα αυτά κάποιο παρόμοιο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά το πουλάκι φαίνεται να έχει ακάρεα ποδιών. Epithol λοιπόν( λίγη ως μέτρια ποσοτητα καλή εντριβή χωρίς να μείνει καθόλου πάνω) και πολύ καλή καθαριότητα στις πατηθρες. Και ολο το κλουβί επίσης. Παρόλα αυτά μήπως μπορείς να τραβήξεις μια φώτο στις πατούσες; Στο κάτω τους μέρος γιατί έχω και μια υποψία και για πόδοδερματίτιδα .

Ακριβώς. Το δαχτυλίδι φαίνεται να δημιουργεί θέμα. Άμα είναι χαλαρό οκ. Αλλά άμα τον σφίγγει επιδηνωνει την κατάσταση.

• Like
Αντιδράσεις: ianos
@STIB συμπληρωματικά με το Χρήστο @dfg, δες αν κινείται ελεύθερα το δακτυλίδι στο πόδι του ή αν τον σφίγγει.
Το δαχτυλίδι θα αφαιρεθεί σύντομα.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Αντιδράσεις: MARY58
Καλησπέρα. Αρχικά το πουλάκι θέλει καλή περιποίηση στα πόδια. Η epithol είναι μια καλή επιλογή. Δεν έχω αντιμετωπίσει παρόλα αυτά κάποιο παρόμοιο πρόβλημα όλα αυτά τα χρόνια. Αλλά το πουλάκι φαίνεται να έχει ακάρεα ποδιών. Epithol λοιπόν( λίγη ως μέτρια ποσοτητα καλή εντριβή χωρίς να μείνει καθόλου πάνω) και πολύ καλή καθαριότητα στις πατηθρες. Και ολο το κλουβί επίσης. Παρόλα αυτά μήπως μπορείς να τραβήξεις μια φώτο στις πατούσες; Στο κάτω τους μέρος γιατί έχω και μια υποψία και για πόδοδερματίτιδα .
Μου φαίνεται περίεργο, γιατί στο ένα πόδι είναι πολύ καθαρό!!

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Δεν θα το έλεγα @STIB . Κ τα δύο νομίζω θέλουν περιποίηση, απλά το δεξί είναι χειρότερα. Βγάλε φωτογραφία τις πατούσες. Ειδικά την αριστερή. Είναι γεννημένο το 22 που λέει το δακτυλίδι;

Το δαχτυ
Το δαχτυλίδι θα αφαιρεθεί σύντομα.
Το δακτυλίδι θα αφαιρεθεί γιατί τον σφίγγει;
Πρόσεχε με την αφαίρεση του. Δεν μοιάζει απλό.

Δεν θα το έλεγα @STIB . Κ τα δύο νομίζω θέλουν περιποίηση, απλά το δεξί είναι χειρότερα. Βγάλε φωτογραφία τις πατούσες. Ειδικά την αριστερή. Είναι γεννημένο το 22 που λέει το δακτυλίδι;
Ναι του 22. Μαλινουά!!

Το δακτυλίδι θα αφαιρεθεί γιατί τον σφίγγει;
Πρόσεχε με την αφαίρεση του. Δεν μοιάζει απλό.

Συνημμένα

• inbound3808702927765318942.webp
    inbound3808702927765318942.webp
    152,9 KB · Προβολές: 10
Καλημέρα. Έχω βλέπω ποδοδερματίτιδα.

Κ αυτό από @Stavros

Τελευταία επεξεργασία:
Back