Γενικά Έχει δοκιμάσει κάποιος τα Nimba και Citronella της Landmark;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης panos_sk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Aμφιβολης αποτελεσματικοτητας προϊόντα με ανεπαρκη, συχνα, τεκμηρίωση και μηδενικο after sales κατα τη γνωμη μου.
Όσων αφορά τα συμπληρώματα είναι πολύ καλά! Ακόμη και αν έπαιρνα αυτά εγώ προσωπικά θα τα ενίσχυα με το ίδιο της μπουκαλακι που έχει μόνο τα έλαια και δεν είναι υδατοδιαλυμένο
 
Όσων αφορά τα συμπληρώματα είναι πολύ καλά!

Tι διαφορα εχεις εντοπισει σε σχεση με αλλα συμπληρωματα Πανο;
Προς την θετική κατεύθυνση μιλώντας πάντα
 
Τι σύσταση και τι οδηγίες χρήσης έχουν αυτά;

Δοσολογία:2ml ανά λίτρο νερού.

Τρόπος εφαρμογής:Αρχικά 3 ημέρες συνεχόμενα, επανάληψη μετά από 7 ημέρες για 2 ημέρες συνεχόμενα. Τακτική εβδομαδιαία επανάληψη.
 
Ανέστη, δεν αναφέρει τι περιέχουν τα προϊόντα της, εκτός από κάτι γενικότητες σε ορισμένα από αυτά. Απλά λες τι ωραίο μπουκαλάκι και τι ωραία που μυρίζει και αγοράζεις.
 
Ανέστη, δεν αναφέρει τι περιέχουν τα προϊόντα της, εκτός από κάτι γενικότητες σε ορισμένα από αυτά. Απλά λες τι ωραίο μπουκαλάκι και τι ωραία που μυρίζει και αγοράζεις.
Αναφέρει τι περιέχει: Nimba: (Στην σύνθεσή του περιέχει :Margosa oil,Citronella oil,Eucalyptus oil,Menta oil,Pine oil,Lavender oil).
Citronella: (Υδατικό αρωματικό μείγμα με υπέροχο άρωμα Citronella ενισχυμένο με αιθέριο έλαιο Ευκαλύπτου και Πεύκου). Δεν ξέρω τι αναλογίες έχει (προφανώς για να μην πάρει και το φτιάξει από μόνος του ο καθένας).
 
@panos_sk Προφανώς έχει και καθαριστικούς παράγοντες διότι τα αιθέρια έλαια μόνα τους ούτε καθαρίζουν ούτε απολυμαίνουν. Αλλά πολύ αιθέριο έλαιο για χρήση σε ζώα μου φαίνεται. Μόνο αυτό μου χτυπάει άσχημα αφού κατά τ''άλλα δεν μπορώ να το αξιολογήσω.
 
Back
Top