Αναπαραγωγή Έχει κοπεί το ράμφος νεοσσού

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης KLIO_V
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

KLIO_V

PB New Member
Εγγραφή
29 Ιαν 2009
Μηνύματα
11
Πόλη
Κρήτη
γεια σας. εχω 2 ζευγαρια καναρινια. ενω το ενα παει μια χαρα το αλλο σημερα μου δημιουργησε προβλημα. εχθες και σημερα βγηκαν 3 καναρινακια απο τα αυγα. στο ενα παρατηρησα οτι του εχουν τσιμπισει και κοψει την μυτουλα (εντελως απο οτι εχω δει) και εχει ματωσει. Γιατι μπορει να συμβαινει αυτο. μπορει να μου απαντηση κανεις. ευχαριστω.

υ.σ. Γεννηθηκε μια χαρα το πρωι και το βραδυ ηταν φαγωμενη η μυτη του. υπαρχει περιπτωση να το κανει και στα αλλα καναρινακια;
 
Eίδες ποιος από τους δύο γονείς το κανε; Αν μπορείς βάλε μια φωτό να δούμε. Μπορεί "οπως ταίζαν να την μάτωσαν λίγο.Αν είναι ετσι όπως τα λές όμως.. Παρακολούθησε το ζευγάρι σου να δεις πως λειτουργεί.. Μπορεί να χρειαστεί να αποχωρίσεις σε αλλο κλουβι καποιο πουλί μέχρι να μεγαλώσουν.
 
Από ότι είδα μάλλον πρέπει να το έκανε η κανάρα γιατί δεν αφήνει τον αρσενικό να πάει στην φωλιά καθόλου. Τα άλλα δύο μικρά της είναι μια χαρά. Δεν έχουν τίποτα.
 
Καλημέρα. Σήμερα είδα ότι το συγκεκριμένο καναρινάκι (ζούσε μέχρι χθες) ψόφησε και τα ποδαράκια του ήταν παραμορφωμένα. Επίσης το ένα από τα υπόλοιπα 3 αδερφάκια του ήταν χωρίς ποδαράκι. Τι λέτε να φταίει. Λέτε να είναι κληρονομικό από τους γονείς;
 
Από ότι ξέρω όχι. Τα αγόρασα από petshop και μου είπε ότι δεν έχουν. Το ένα είναι άσπρο (θυληκό) και το άλλο είναι σκούρο σκουφάτο (αρσενικό), .
 
Back
Top