Ασθένειες Έχει το καναρίνι μου διάρροια;

Νίκη1

PB New Member
Καλησπέρα! Από προχθές το καναρινι μου κάνει αυτές τις κουτσουλιες και σαν να βγαζει και νερο. Ο πάτος του κλουβιου γίνεται μουσκεμα.
20240927_180614.webp20240927_180614.webp20240927_180553.webp

Γενικά το καναρινι είναι ζωηρό και κελαηδάει όλη μερα. Από προχθές έχει μόνο νερό και την τροφή του (manitoba canary best premium).
Μια φορά την εβδομάδα τρώει μήλο, μια φορά αυγοτροφη ή αυγό και μια φορά στις 2 εβδομάδες τρώει σπόρους versele laga prestige snack για καναρίνια.
Το κλουβι το καθαριζω κάθε 2 μέρες. Αλλαζω τα χαρτιά και καθαριζω τη σχάρα με μωρομαντηλο. Μια φορά το μήνα μετακινώ το πουλάκι σε αλλο κλουβι και πλένω αυτό με υγρό για τα πιάτα.
Κάνει διαρροια; Χρειάζεται να του δώσω κατι;

Επιπλέον, το καναρινι αδειάζει κάθε μερα την ποτίστρα του, αλλά δεν ξέρω αν πίνει όλο το νερό γιατί βάζει το κεφαλι του και προσπαθεί να κάνει μπάνιο (κανονικό μπάνιο κάνει 2 3 φορές την εβδομάδα)

Φαίνεται σαν να έχει πολυουρία. Μήπως της δίνεις αγγούρι ή λαχανικά; Η ποτίστρα σίγουρα δεν έχει καμμία διαρροή;

Θα σου έλεγα για μια εβδομάδα να τρώει μόνο σπόρους κ τίποτα άλλο. Κ το παρακολουθείς. Η τροφή συσκευασμένη ή χύμα;

Καλησπέρα , αυτό είναι νερό και όχι κουτσουλιά .
Δεν είναι νερό, είναι ουρα απλά επειδή είναι πολλά με ανησύχησε για διάρροια.
Φαίνεται σαν να έχει πολυουρία. Μήπως της δίνεις αγγούρι ή λαχανικά; Η ποτίστρα σίγουρα δεν έχει καμμία διαρροή;
Όχι μια φορά την εβδομάδα του δίνω μηλο. Η ποτίστρα είναι εντάξει.
Θα σου έλεγα για μια εβδομάδα να τρώει μόνο σπόρους κ τίποτα άλλο. Κ το παρακολουθείς. Η τροφή συσκευασμένη ή χύμα;
Η τροφη του είναι συσκευασμένη, η manitoba canary best premium.

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Αν είσαι σίγουρη πως δεν είναι νερό οι κουτσουλιές δεν είναι καθόλου φυσιολογικές... Το καλύτερο θα ήταν να επισκεφθείτε ένα πτηνίατρο αν υπάρχει στη περιοχή σου ή να μιλήσεις με το Διαγνωστικό κέντρο Κομοτηνής να στείλεις δείγμα.

Back