Διατροφή Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συμπλήρωμα ασβεστίου;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης natasha
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

natasha

Banned
Γεια σας! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο συμπλήρωμα ασβεστίου (θέλω να ενισχύσω την κανάρα μου) με το οποίο να έχετε μείνει ευχαριστημένοι;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

εγω θα σου προτεινα να παρεις το ostex της tafarm ειχα μια θηλυκια που μου εκανε αυγα χωρις τσοφλι και μετα αποε μια εβδομαδα που της εδινα ostex μου γεννησε 3 μεγαλα αυγα. Εγω αυτο χρισημοποιω.

Παρε το calci-lux της orlux και βαλε στην αυγοτροφη (4γρ σε 100 γρ αυγοτροφης)

εγω αυτο που σου λεω το βαζεις στο νερο αλλα και αυτο που σου λεει ο φιλος μας ειναι καλο εσυ παρε αυτο που σε εξυπηρετη περισσοτερο.

Χι, χι!
ΟΚ! Ευχαριστώ! Μπορεί να τα πάρω και τα δύο και να τα χρησιμοποιώ εναλλάξ! Επειδή όπως έχω πει δεν έχω ακόμα δικό μου εισόδημα, μπορείτε να μου πείτε τις τιμές στο περίπου;

natasha είπε:
Επειδή όπως έχω πει δεν έχω ακόμα δικό μου εισόδημα, μπορείτε να μου πείτε τις τιμές στο περίπου;
Να πάρεις αυτό που είναι πιο οικονομικό και να το χρησιμοποιείς τηρώντας κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσεώς του. Θα κάνει μια χαρά τη δουλειά για την οποία το αγόρασες. :)

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας! Απ τη στιγμή που είναι αρκετά φθηνά ίσως τα χρησιμοποιήσω εναλλάξ! Και πάλι ευχαριστώ!

Ακόμη με το ασβέστιο παλεύεις;

εγώ έχω το pick bloc, μπορείς να παραγγείλεις on line (μην "μείνουμε" και στη Β' Λυκείου)! 🙂

Ναι δυστυχώς ακόμη με τα ασβέστιο παλεύω! Δεν μπορώ να καταλήξω κάπου και αυτά που βάζω δεν είναι αρκετά όπως φαίνεται γι αυτό αποφάσισα να κάνω κάτι πιο δραστικό αν και δεν είμαι υπερ των συμπληρωμάτων!

σε καποιες περιπτωσεις πρεπει να χρησιμοποιουμε τα συμπληρωματα ειδικα στην περιπτωση με την καναρα σου πρεπει να βαλεις οπωσδηποτε. Ελπιζω να πανε ολα καλα με την αλλη γεννα σου.

Ευχαριστώ! Ναι όντως κι εγώ πιστεύω ότι σε αυτή την περίπτωση η κανάρα μου χρειάζεται συμπλήρωμα! Τους έχω βάλει ξανά νήμα και η κανάρα ξαναφτιάχνει τη φωλιά οπότε τώρα χρειάζεται περισσότερη βοήθεια γιατί μάλλον ξαναετοιμάζεται για γέννα!

αφου ετοιμαζει φωλια η θηλυκια σου τοτε πρεπει να κανεις πολυ πλουσια διατροφη σε βιταμινες το ασβεστιο αγορασε το οσο πιο γρηγορα μπορεις και παρε και πολυβιταμινες για να ειναι δυνατη κατα την διαρκεια της αναπαραγωγης. Αυτα απο εμενα καλη επιτυχια.

Ευχαριστώ! Πολυβιταμίνες (που περιέχουν και ασβέστιο, αλλά μάλλον δεν τα φτάνει) τους βάζω στο νερό 3 φορές τη βδομάδα συμπληρωματικά! Θα πάρω επιπλέον ασβέστιο και ελπίζω να δω άμεσα (θετικα!) αποτελέσματα! Σας ευχαριστώ όλους!

Back