Αναπαραγωγή Έχουν περάσει 14 μέρες και κανένα αυγό δεν έχει ανοίξει

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης itealexis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

itealexis

PB New Member
Εγγραφή
14 Φεβ 2009
Μηνύματα
12
Πόλη
Ιτέα
εχω ενα ζευγαρι το οπιο εχει βγαλει 4 αυγα 21,22,23,24 εχουν περασει 14 μερες και κανενα αυγο δεν εχει ανοιξει. απο ποτε μετραμε απο το προτο αυγο η απο το τελευταιο εσεις τι λετε;
 
Μετραμε απο το τελευταιο αυγο αν εκατσε απο εκεινη τη μερα και μετα... Τα αυγα τα αλλαξες με πλαστικα; Υπαρχουν διαφορα thread με παρομοιες αποριες... Κανε μια περιηγηση!
 
ειχε καθησεις απο το τριτο και μετα πιστευεις πως ειναι στις μερες τις;
 
Απο αυτο καταλαβαινω οτι δεν τα αλλαξες με πλαστικα οποτε λογικα ναι σημερα αυριο πρεπει να περιμενεις πουλακια αν δεν ειναι ασπορα!
Ελπιζω να μην λεω κατι λαθος αν ειναι ας πει και καποιος πιο εμπειρος τη γνωμη του!
 
και εγω ενα τετοιο προβλημα εχω εχουν περασει 17 μερες απο τοτε που εκατσε στα αυγα και τιποτα ακομα. Παρακαλω οποιος ξερει η βοηθεια του πολυτιμη
 
παιδια αν εχουν περασει 17 μερες απο τοτε που καθησε στα αυγα ειναι ασπορα. Βεβαια αν θελεις να εξαντλησεις καθε πιθανοτητα περιμενε αλλη 1 μερα.στις 14 βαρια 16 μερες απο τοτε που καθησε η καναρα πρεπει να δεις πουλακι.
 
Μμμμ Δημητρη δεν ειναι σιγουρο οτι θα τα ειχε πεταξει... Μαλλον συμφωνω με τον Γιωργο (sainer) οτι ισως ειναι ασπορα...Αστα λιγο ακομα και βλεπεις!
 
οταν εισαι σιγουρος οτι δε θα σκασουν και πριν τα πεταξεις να ανοιξεις τα αυγα μονος σου για να δεις το λογο που δεν εγινε η εκκολαψη.
 
εμένα είχε κάνει τα αυγά η κανάρα 6,7,8,9(παρασκευή, σάββατο, κυριακή, δευτέρα) μαρτίου και τα μωρά βγήκαν 20,21,22,23(παρασκευή, σάββατο, κυριακή, δευτέρα) μαρτίου ακριβώς σε 14 μέρες το καθένα δηλαδή!άλλες κανάρες δεν κάθονται από την πρώτη μέρα οπότε υπάρχει διαφορά! Έχω ακούσει συχγά να σκάνε ακόμη και την 18 ημέρα οπότε δεν είναι κακό να τα αφήσεις μερικές μέρες πάνω από τις 14!
 
ναι βρε γιατι μπορει η καναρα να τα πεταξει μετα απο 27 μερες για παραδειγμα και θα εχει κουραστει πολυ απο την επωαση. Για αυτο το λογο οταν περασουν οι μερες και δε βγουνε πουλακια τα βγαζουμε εμεις και πρωχωραμε στην επομενη γεννα. Και βεβαια ειναι και θεμα χρονου. Αν αφησεις δηλαδη σε 3 γεννες την καναρα να αποφασισει ποτε θα ''πεταξει'' τα αυγα θα ολοκληρωσεις τον αυγουστο. Ελπιζω να σε βοηθησα.
 
εγω παντα μετρω 14 μερες σε καθε αυγο. Το καλοκαιρι λογω θερμοκρασιας βγαινουν ολα μαζι η κ περισοτερα απο 1
 
αυτο που λεει ο birdy ειναι σωστο αλλα οπως γραφει 18 μερες οχι μεχρι να τα πεταξει η καναρα!
 
18 μερες συνολικα σε ολα κ μετα 2 μερες ακομη περιμενεκ σπαστα
 
ναι με βοηθησες αρκετα.thanks. Θα τα πεταξω την παρασκευη αν δεν βγουν και συνεχιζουμε.. Πιστευα πως θα το καταλαβαινε η θηλυκια αν ειναι ασπορα. Γιατι τοχω δει οι περισσοτερες σε μενα αυτο κανουν.
 
Back
Top