Φροντίδα Έχω ένα Budgie και προσπαθώ να το εκπαιδεύσω

Πόλη
Αιγάλεω
γεια σας παιδια εχω ενα Budgie ουτε ενα μηνα και προσπαθω να το εκπαιδευσω. Βασικα εαν το πλησιαζα αποτομα εκανε κινηση να με δαγκωσει.σημερα, αφου εχει συνηθησει το χερι μου στο κλουβι, εβαλα σε αρκετη αποσταση απο αυτον αλλα στο κλαδακι που καθοτανμε το χερι μου λιγη τροφη ελπιζοντας να πλησιασει και να φαει επιελους απο το χερι μου! Αφου περασε 1 τεταρτο με το χερι ου ακινητο, ειχαν αρισει να πιανονται τα δαχτυλα μου, αρχισε σιγα σιγα να πλησιαζει το χερι μου ολο και περισσοτερο. Δυστυχως ομως αυτη την πρωτη φορα δεν καταφερα να τον ταισω απο το χερι ελπιζω να το κανω αυριο... Ποια ειναι η γνωμη σας; τι αλλο μπορω να κανω για να τον εκπαιδευσω;θελω να το βγαλω απο το κλουβι αλλα πως θα το βαλω μεσα μετα;

ευχαριστω προκαταβολικα!

Αυτο το κολπο με την τροφη θα το κανεις αρκετες φορες. Καθε φορα θα πλησιαζει και ολο και περισσοτερο, στο τελος θα καθισει πανω, θα φαει κλπ.

Μετα θα αρχιζεις να βαζεις το χερι σου αργα κ προσεχτικα, χωρις να το τρομαξεις και θα του χαιδευεις λιγο απαλα την κοιλιτσα.
Αργοτερα θα επιχειρησεις να του ακουμπησεις το ποδαρακι, με τροπο ωστε να στο δωσει μονο του. Απο κει και περα λογικα τα πραγματα θα παρουν το δρομο τους, θα αρχισει να βγαινει εξω κλπ.

Καλέ μας φίλε, εχουν γραφτεί πολλά παρόμοια πόστ με το ίδιο θέμα. Αν βαλεις το θεμα που σε ενδιαφέρει στην αναζήτηση θα βρείς πολλές σχετικές απαντήσεις! 🙂 Δες εδω..https://petbirds.gr/contact/

Back