Γενικά Έχω ένα galah την rosie

giorgosalf

PB New Member
Εγγραφή
30 Μαϊ 2008
Μηνύματα
25
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας και απο εμενα, μπαινω με τον λογαριασμου του ανιψιου (βαριεμαι να κανω εγω)
εχω ενα galah την rosie ειναι 6,5 χρονων και ειναι θηλυκια με dna test και με τρελα της για εμενα. Ειναι αρσενικος ο koko? Να και μια φωτο.
 

Συνημμένα

  • img0016ptt.webp
    img0016ptt.webp
    17,8 KB · Προβολές: 102
Γεια σας και απο εμενα, μπαινω με τον λογαριασμου του ανιψιου (βαριεμαι να κανω εγω)
εχω ενα galah την rosie ειναι 6,5 χρονων και ειναι θηλυκια με dna test και με τρελα της για εμενα... Να και μια φωτο.
Koύκλα, καταπληκτική η rosie! Γιατί μια μόνο φωτογραφία;! Δεν χρειάζεται ώρα για εγγραφή, αξίζει τον κόπο να έχει δικό της άλμπουμ φωτογραφιών, για να τη γνωρίσουμε & να τη θαυμάσουμε!
 
τα galah ειναι το αγαπημενο μου ειδος σε παπαγαλους!
να την χαιρεσαι την rosie!
 
Καλως ορισες...
Τα galah ειναι η αδυναμια μου...
Πανεμορφη ειναι... Να την χαιρεσαι...)
 
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια, εφτιαξα και ενα μικρο αλμπουμακι

[x]

Η ροσιε ειναι αρκετα οικεια με εμενα και την γυναικα μου. Ανεβαινει σε ωμο, χερι, πεταει και προσγειωνεται πανω μου με εντολη μου, θελει να τρωει οτι τρωω εγω και απο το πιατο μας και δεν βαριεται ποτε να της ξυνω το κεφαλι. Εχει φυγει 2 φορες σε ενα μεγαλο παρκο εδω διπλα και την πιασαμε την αλλη μερα με ενα τσουρμο καρακαξες γυρω γυρω. Εχει ταξιδεψει αρκετες φορες στην εξοχη με πλοιο και η αληθεια ειναι οτι δεν της πολυ αρεσει. Θελει το σπιτι στη Αθήνα και το κλουβι της η ενα πετ σοπ που την πηγαιναμε. Το μονο που δεν κανει ειναι να μιλαει, αλλα δεν πειραζει η παρεα της αρκει.
 
  • Like
Αντιδράσεις: jamieo
Να χαιρεστε την Rosie σας, ειναι πανεμορφο πουλι!
... Εχει φυγει 2 φορες σε ενα μεγαλο παρκο εδω διπλα και την πιασαμε την αλλη μερα με ενα τσουρμο καρακαξες γυρω γυρω...
Πως εφυγε το πουλι; Παλι καλα που δεν κολλησε κατι απο τα ελευθερα πουλια που την πλησιασαν στο παρκο. Ισως θα επρεπε να τις ψαλιδισετε τα φτερα πτησης της για σιγουρια, το να σας φυγει δυο φορες δεν ειναι μικρο πραγμα! Ειστε τυχεροι που την εχετε παλι κοντα σας, μη διακινδυνευσετε να σας ξαναφυγει θα ειναι κριμα!
 
ευτηχως δεν κολησε τπτ, απο τοτε εχουν περασει χρονια και της κανω και ετησια τσεκαπ! Παντως φτερα δεν ψαλιδιζω, νιωθω πως ειναι σαν να κοβεις ποδια σε ανθρωπο. Τωρα ψαχνω να βρω κανενα ξενοδοχειο ζωων για να την αφησω μια εβδομαδα που θα φυγω, πρωτα την πηγαινα σε ενα φιλικο πετ σοπ αλλα τωρα πια δεν δεχονται για φιλοξενια.
εχεις κανεις να προτεινει τπτ δοκιμασμενο;
thanks
 
Back
Top