Γενικά Έχω την απορία αν το κακατίλ μου είναι αρσενικό

tommy deer

PB New Member
Εγγραφή
6 Απρ 2018
Μηνύματα
4
Πόλη
Καρδίτσα
Καλημερα εχω και εγω την απορια αν ειναι αρσενικό. Το πήρα απο πετ δεν ξερω ουτε τιν ηλικία του.Αν μπορείτε δώστε μου τα φωτα σας.
 
Καλημερα και Χριστός Ανέστη. Οχι δεν εχει δαχτυλίδι. Εχω βάλει και μια φοτο ως προφίλ. Θα προσπαθήσω να βαλω και άλλες. Ευχαριστώ τον διαχειριστή που εβαλε στη σωστή ενότητα την ερώτηση μου μιας και εγω δεν ξέρω να το κανω.
 
Οπτικα δε μπορουμε να ξερουμε το φυλο του πουλιου! Τους γονεις δε τους γνωριζεις αφου το πηρες απο πετ σοπ! Οποτε μενει να δεις αν κελαηδαει κι αν κανει διαφορα σφυριγματα που θα σημαινει οτι ειναι αρσενικο! Αλλιως αν κανει μονοτονους ηχους ειναι κοριτσακι!
 
Ευχαριστώ για της απαντησης σας.Απο αυτα που γράφετε στο forums εχω την εντύπωση πωςτελικάείναι κοριτσάκι. Χαρακτηριστικά: φουσκώνει κάτω απο τη μύτη, εχει περλες κατο απο το ενα φτερό και οι ήχοι του μου κανουν για μονότονη.
 
off topic...
Αυτό που έχει προτεραιότητα να μάθεις είναι οι ανάγκες του μικρού... Τόσο για τη διατροφή και συντήρηση του..όσο και για τη διαμονή του. Το κλουβί που βλέπω στη φώτο είναι ασφυκτικά μικρό και οι πατήθρες(πλαστικά ξυλάκια) ακατάλληλα για το είδος του.. Έχεις πάρει κλουβί και εξοπλισμό που απευθύνεται σε καναρίνια.
 
Οτι μου δώσανε πείρα η αλήθεια ειναι. Θα το αλλάξω αύριο κιόλας.
Μήπως πριν προβείς σε αγορά θα ήταν καλύτερα να ρωτήσεις π.χ. Για τις ιδανικές διαστάσεις, χαρακτηριστικά του κλουβιού, διάμετρο πατηθρας και εσωτερική διάταξη αυτών κλπ, κι επειτα να κινηθείς ανάλογα;
Άνοιξε λοιπόν νέο θεμα στη φροντίδα παπαγάλων.
Φαινεται πολυ ωραίο το κοκατίλ σου.
 
Back
Top