Γενικά Έχω 2 ερωτήσεις με το πορτοκαλί καναρίνι μου

alexandros04

PB New Member
Εγγραφή
14 Νοε 2015
Μηνύματα
81
Πόλη
Θεσσαλονίκη
γεια σας παιδια! Τι κάνετε σήμερα άγιος Βαλεντίνος χρόνια πολλα σε οσους γιορτάζουν..
λοιπόν για να μιν πολυ λογο εχθές αγόρασα ενα πορτοκαλή προς κόκκινο καναρίνι και άκουσα οτι σε αυτα τα καναρινια που εχων τέτοιο χρωμα να κάνω αλλη διατροφή ισχύει; Εαν ναι τι διατροφή να κανω..
και 2ον δεν μου κελαηδαι καθόλου ενα τσιου τσιου κανει για τι τι μπορο να κανω για να κελαιδησει. Αυτα παιδια ευχαριστω!
 
Πρώτα μια φωτογραφία να δούμε το χρώμα του.
Σίγουρα θα καταλάβουν όσοι γνωρίζουν αρκετά για να σε βοηθήσουν.
 
Εχτες το αγορασες.. μην περιμενεις να κελαηδησει αμεσα. Αλλαξε τα παντα δτην καθημερινοτητα του, θελει χρονο να ηρεμησει.
 
βασηκα μια φωτο θα βοηθουσε για να δουμε και αν μπορουμε να καταλαβουμε αν ειναι απλα βαμενο καναρινι ή αν οντως εχει βαση κοκκινου, αλλα περα απο αυτο βασηκα στα κοκκινα καναρινια του δινεις τροφι χωρις ρουψεν ή τροφη με κοκκινο ρουψεν, μια φορα την εβδομαδα πατε κοκκινο, ακομα και αυγοτροφες για κοκκινα καναρινια, υπαρχουν και χρωστηκες που δινουμε με διαφορεσ τεχνικες κατα τη διαρκεια της αναπαραγωγης και πτεροροιας αλλα μην παμε ακομα τοσο μακρια ειναι νωρις και θα μπερδεφτεις πρωτα να δουμε το καναρινακι. τωρα το αν κελαιδαει συμφωνω με τη Μιραντα και κυριος για πτηνα που αποκταμε απο τα pet shop για τι ειναι πολυ ταλεπορημενα τα ζωντανα και αν ειναι και εισαγωγης θελουν το χρονο τους, αν ειναι αρσενικο λοιπον (γινονται και λαθη )και υγειες τισ επομενεσ μερες θα κελαειδισει.

κατι βασηκο που πρεπει να γνωριζουμε ειναι ποια ειναι η σωστη περιοδος αγορας καναρινιου, αν και δεν ειναι η ποιο καταλληλη στιγμη που το πηρες σου εγχομαι να ειναι υγειεστατο και καλο ωστε να μην μπεις σε περιπετοιες
 
Back
Top