Γενικά Ήθελα να μάθω περισσότερα για τα καναρίνια Νόργουιτς

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης patileta
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

patileta

PB New Member
Εγγραφή
19 Μαρ 2022
Μηνύματα
27
Πόλη
βουλα
Τα βρίσκω τρομερά χαριτωμένα και θα ήθελα να μάθω περισσότερα για αυτά. Ολα βέβαια τα καναρίνια ειναι τρομερά χαριτωμένα αλλά αυτά τα λίγο χοντρουλικα έχουν για μένα τουλαχιστον αρκετό ενδιαφέρον.
 
Είναι όντως πολύ ιδιαίτερα πουλιά στην εμφάνιση αλλά και στη φροντίδα τους. Σε γενικές γραμμές, δεν είναι πουλιά για αρχάριο.

Τι ακριβώς θέλεις να μάθεις, μπορείς να μας πεις για να προσπαθήσουμε να απαντήσουμε;
 
Και όμως είχα ένα τέτοιο για πάρα πολλά χρόνια, χωρίς να ξέρω την ράτσα του. Εχω μεγαλώσει με καναρίνια, ο πατέρας μου ειχε πάρα πολλά και φυσικά τα είχε σε μια τεράστια αυτοσχέδια κλούβα που μου φαινόταν ακόμα μεγαλύτερα φυσικά λόγω του μικρού μου μεγέθους ως παιδί. Ετσι δεν ειμαι καθόλου αρχάρια γιατί και σαν ενήλικη επίσης είχα καναρίνια τα οποία λόγω του επαγγελματός μου κάποια στιγμη εμπιστευτηκα ξανά στον πατέρα μου και έφυγαν όλα σε βαθειά γεραματα, όπως και ο πατέρα μου. Θέλω να μαθω γιατί δεν είναι για αρχάριο το συγκεκριμένο είδος. Εγω τα πήγα μια χαρά με τον χοντρούλη μου.
 
Όταν λέω ότι δεν είναι πουλιά για αρχάριους, εννοώ σε εκθεσιακό επίπεδο. Αν θέλει δηλαδή να τα να διατηρεί κάποιος ακολουθώντας πιστά το πρότυπο της ράτσας. Δεν είναι τα πουλιά που μπορείς να τα εμπιστευτείς εντελώς στην επώαση. Μπορούν επίσης να παρουσιάσουν προβλήματα με κύστες στα φτερά αργότερα και γενικά χρειάζονται προσοχή σε κάποια πράγματα.

Ως απλό κατοικίδιο δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις φροντίδας. Λίγο ως πολύ, χρειάζεται ότι και τα υπόλοιπα καναρίνια.
 
Back
Top