Αναπαραγωγή Όταν βγει το μικρο Ζεμπράκι απο τη φωλια, μπορω να την αλλαξω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Vasia24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Απο τις πρωτες μερες βρε Αλικη; Δε θα θελει να μπαινει μεσα;
Θα μπαινοβγαίνει αλλά επειδή την έχει κατακουτσουλησει το νιανιαρο (έτσι γίνεται αν τρως καλά κουτσουλας 😛 ) καλό θα ήταν να βάλεις μια καθαρή καινούργια φωλια με μια τσόχα. :)
 
Με μπερδευεις... Να την αλλαξω ή να τη βγαλω τελειως;
Να βάλεις μια καθαρή και να το μεταφέρεις, απλά να ξέρεις για άλλη φορά η μεταφορά να γίνεται σε λιγότερες μέρες, γιατί όσο πιο μεγάλο είναι τότε δύσκολα κάθεται ξανά στη φωλιά.
 
Όταν βγει να την βγάλεις και δεν θα την ξαναβάλεις μέχρι να απογαλακτιστεί ο νεοσσός. Διαφορετικά θα πάνε σε νέα γέννα πολύ σύντομα.. Αν κάποια στιγμή αποφασίσεις να βάλεις φωλιά βάλε μία για ζεμπράκια, αυτή δεν κάνει
 
Εχω παραγγειλει φωλια απο eshop. Εδω δε βρηκα... αλλα ουτε στο eshop ειχαν και μου ειπαν οτι οταν και αν φερουν θα μου στειλουν... Φεξε μου γληστρισα και Νικολο καρτερι που λενε και στο χωριο μου...
 
Μην το πειραξεις. Οταν βγει απο την φωλια. Φυγε την φωλια. Μετα βλεπεις αν θα προχωρησεις σε νεα γεννα. Σημασια εχει να ειναι καλα. Αν προχωρησεις σε νεα τοτε μονο με την σωστη φωλια. Σε ενα ποστ σου αναφερα και το υλικο. Αν μπορεις παρε και αυτο. Ειναι πολυ φτηνο.
 
Back
Top