Αναπαραγωγή Όταν σκάσουν και βγουν οι νεοσσοί τι τροφή να δώσω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης sotos82
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

sotos82

PB New Member
Εγγραφή
24 Νοε 2020
Μηνύματα
92
Πόλη
Αλεξανδρούπολη
Καλημέρα! Οτάν σκάσουν κ βγούνε οι νεοσσοί το αυγό που θα δώσω να είναι με το τσόφλι η εντελώς καθαρισμένο ? ποσο συχνα αυγοτροφη κ αν μπορω να δώσω κάτι άλλο?
 
το αυγό που θα δώσω να είναι με το τσόφλι η εντελώς καθαρισμένο ?
Το δίνεις σκέτο χωρίς το τσόφλι.

ποσο συχνα αυγοτροφη
Για ποιο λόγο δίνεις και αυγοτροφή; Χρειάζονται αυγό Ή αυγοτροφή, δεν είναι ανάγκη και τα δύο. Ότι κι αν επιλέξεις πρέπει να δίνεις φρέσκο καθημερινά.

μπορω να δώσω κάτι άλλο?
Δεν χρειάζονται σε αυτή τη φάση.
 
@Stavros ακόμη δεν βγήκαν περιμένω την παρασκευή λογικά που θα έχουν 14-15 μέρες θα αρχίσουν να σκάνε...πολύβιταμίνη στη ποτιστρα ειναι καλο να βάζω?
 
πολύβιταμίνη στη ποτιστρα ειναι καλο να βάζω?
Δεν είναι απαραίτητη, αλλά δεν θα κάνει και κακό. Η επιλογή αφορά εσένα.

Αν επιλέξεις να δώσεις, φρόντισε να βάζεις φρέσκο διάλυμα κάθε μέρα.
 
Νομίζω ότι με την πολυβιταμίνη και τον Αρσενικό στο κλουβί, η κανάρα θα πυρώσει γρήγορα και θα ψάχνεται για δεύτερη γέννα. Καλώς να τα δεχτείς πάντως και να είναι υγιή σου εύχομαι.
 
Σωτηρη καλησπερα με το αυγουλακι καθαρισμενο και φρεσκο καθε πεντε ωρες θα εισαι μια χαρα δεν χρειαζεσαι αυγοτροφη απλα θα σου δωσω μια συμβουλη και αν θες την ακολουθεις,το πρωι πρεπει νωρις και μολις εχουν ξυπνησει τα πουλακια πρεπει να εχουν αμεσσα αυγο γιατι το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να ταισουν τα μικρα τους,ενα λαθος που κανουν πολοι ειναι οτι ξεχνανε το αυγο μεσα ολο το βραδυ με συνεπεια να το ταιζουν την αλλη μερα αν δεν το εχουμε εμεις αλλαξει και αυτο οπως καταλαβαινεις δεν ειναι και οτι καλυτερο,αρα λιγο πριν κουρνιασουν τα πουλια το παλιο αυγο πρεπει να αποσυρεται αποτο κλουβι και νωρις το πρωι φρεσκο!
 
@pantesom καλημέρα! Λογο δουλειάς φεύγω στις 6 το πρωϊ δεν προλαβαινω να βάλω φρέσκο αυγό γιαυτό λέω να βάζω αυγοτροφη που κρατάει κ δε χαλάει όπως το αυγό.αυγό βάζω οποτε ειμαι σπίτι τα πρωινά..τα αλεσμενα όστρακα να τα έχω μέσα όσο ταιζουν τους νεοσσούς?
 
τα αλεσμενα όστρακα να τα έχω μέσα όσο ταιζουν τους νεοσσούς?
Όχι να τα βγάλεις και όταν δίνεις αυγό να το καθαρίζεις και να το δίνεις χωρίς το τσόφλι.
 
@pantesom καλημέρα! Λογο δουλειάς φεύγω στις 6 το πρωϊ δεν προλαβαινω να βάλω φρέσκο αυγό γιαυτό λέω να βάζω αυγοτροφη που κρατάει κ δε χαλάει όπως το αυγό.αυγό βάζω οποτε ειμαι σπίτι τα πρωινά..τα αλεσμενα όστρακα να τα έχω μέσα όσο ταιζουν τους νεοσσούς?
Δεν χρειαζετε να δινεις τιποτα αλλο εκτος απο αυγο η αυγοτροφη μετα και οταν τα μικρα γινουν 10 μερων μπορεις να προσθεσεις στην διατροφη τους μηλο και μπροκολο αλλα σε μικρες ποσοτητες!
 
Back
Top