Αναπαραγωγή Αίμα στη φωλιά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Danaos69
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Danaos69

PB New Member
Εγγραφή
9 Μαρ 2017
Μηνύματα
73
Πόλη
Αθήνα
Το αρσενικό είναι κίτρινο με αποχρώσεις γκρι και το θρυλικό γκρι με αποχρώσεις κίτρινο στη κοιλιά... Πριν λίγο είδα λίγο αίμα στη φωλιά λέτε να έχει έλλειψη ασβεστίου η θηλυκια; Της έχω αυγό και το κόκκαλο ασβεστίου όμως...
 
Προφανώς από τα γραφόμενά σου στο 1ο σου μήνυμα, φαίνεται να μην έχει ολοκληρωθεί η ωοτοκία, επομένως θα πρέπει άμεσα να δεις από που προέρχεται το αίμα. Ο ίδιος, δεν υπήρχε περίπτωση να μην ξεβολέψω το θηλυκό πουλί, ώστε να το σηκώσω από τη φωλιά και να δω το αίμα στη φωλιά, και το πουλί σε πρώτη φάση από κάτω. Τώρα αν δεν έβλεπα τίποτα, ίσως και να έπιανα την κανάρα για να δω καλύτερα. Ίσως και αυτό που σου λέω να είναι παρακινδυνευμένο για την εξακολούθηση της επώασης, οπότε, αν θέλεις, περίμενε να ακούσεις και άλλες απόψεις.
Όπως και να έχει θα σου προτείνω να ανοίξεις ένα νέο θέμα στην αναπαραγωγή καναρινιών, με τίτλο π.χ. αίμα στη φωλιά, και εκεί να περιγράψεις την κατάσταση ή / και τα ευρήματά σου.
Καλώς ήρθες.
 
ΟΚ φίλε μου σευχαριστω... Πριν λίγο σηκώθηκε πάντως να φάει και είχε πολύ λίγο αίμα αλλά και πάλι δεν είναι καλό... Τελικά έχει κάνει 4 αυγά με το σημερινό...
 
Κοίτα, το αίμα είναι στην αμάρα ή στα πούπουλα εκεί κοντά; Είναι και πάνω στο αυγό;
Μπήκα σε μια ξένη σελίδα ενός κτηνιάτρου, που λέει ότι το αίμα χρειάζεται διερεύνηση, υποδηλώνει είτε κάποια δυσκολία στη γέννα του αυγού και ότι τεντώθηκαν οι ιστοί πέριξ της αμάρας ή ο ωαγωγός ή ότι μπορεί ακόμα να υποδεικνύει πρόβλημα στους νεφρούς, στο έντερο κλπ.
 
Πάνω στα αυγά δεν είναι στο πουλί δεν μπορώ να δω αν έχει στην άκρη της φωλιά έχει λίγο
 
Μα είναι αίμα; ή χρώμα; Γιατί βλέπω το χαρτί σου είναι πολύχρωμο και η κόκκινη ρίγα κάπως σαφής για αίμα.
 
Το αίμα είναι πιο δεξιά απλά άμα τραβήξω πιο μεγάλη φώτο δεν μου την σηκώνει το site απλά τα αβγά φαίνονται κομπλέ Ε?
 
Νομίζω όλα είναι καλά, εφόσον και το ζευγάρι είναι υγιές απλά παρακολουθα τα και φροντιζε τα διακριτικά.
Γιώργο, αυτό το "εφόσον" είναι υποθετικό, έτσι δεν είναι; Η ύπαρξη αίματος, δεν εξασφαλίζει ότι το ζευγάρι είναι υγιές. Εύχομαι βεβαίως να είναι, αλλά στη θέση του Δαναού, δεν θα εφησύχαζα.
 
Γιώργο, αυτό το "εφόσον" είναι υποθετικό, έτσι δεν είναι; Η ύπαρξη αίματος, δεν εξασφαλίζει ότι το ζευγάρι είναι υγιές. Εύχομαι βεβαίως να είναι, αλλά στη θέση του Δαναού, δεν θα εφησύχαζα.
Θα έχω το νου μου βέβαια δεν εφησυχαζομαι
 
Back
Top