Ασθένειες Αίμα στο λαιμό του καναρινιού μου

lefterisk

PB Member
Εγγραφή
8 Ιαν 2009
Μηνύματα
35
Πόλη
Πέραμα
Καλημέρα σε όλους. Σημερα παρατηρησα πως το καναρινι μου εχει αιμα στο λαιμο. Ολες τις προηγουμενες μερες ετρωγε κανονικα κελαηδουσε και γενικα ηταν κομπλε. Σημερα ομως ειδα αυτο και εχω ανησυχησει μηπως συνεβη κατι. Γνωριζετε κατι; Βαζω και μια φωτο ναι δειτε αν και δεν ειναι τελειως ξεκαθαρη ευχαριστω εκ των προτερων.
 

Συνημμένα

  • IMG_8049.webp
    IMG_8049.webp
    31,3 KB · Προβολές: 18
Παραθέτω ακομη μια φωτο που ισως ειναι πιο κατατοπιστικη
 

Συνημμένα

  • IMG_8052.webp
    IMG_8052.webp
    300,6 KB · Προβολές: 28
@MARY58 Εξω στο μπαλκόνι το εχω μονιμα εκτος αν εχει ασχημο καιρο. Το κλουβι το εχω ελεγξει δεν εξεχει κατι ουτε υπαρχει καποιο αιχμηρο αντικειμενο. Πηρα τηλεφωνο στο pet shop της περιοχης και μου ειπαν πως υπαρχει πιθανοτητα να του επιτεθει καποιο αλλο πτηνο. Το θεμα ειναι πως δεν τρωει δεν πινει νερο απλα καθεται πανω στη πατηθρα του. Οταν του βαζω κελαηδησματα απο το youtube απανταει κανονικα κατι το οποιο θεωρω ενθαρρυντικο.
 
Ειδικά σε περίπτωση που έχει έχει πληγή από άλλο πτηνό θα το πήγαινα σε πτηνιατρο. Μπορεί να χρειάζεται αντιβίωση όπως aviomycin. Δες κάτι παρόμοιο
[automerge]1714396613[/automerge]
Στο ποστ που σου επισύναψα υπάρχει η λίστα των πτηνιατρων, στο #40 συγκεκριμένα.
Επίσης μην το έχεις εξω χωρίς προστατευτικό κλουβιού για να το προστατέψεις από τα αρπακτικά. Τώρα με την περιπέτεια που περνάει, εγώ θα το είχα μέσα στο σπίτι σε ελεγχόμενο περιβάλλον.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Εάν η φωτό είναι αντιπροσωπευτική της όλης στάσης του , προφανώς δεν είναι από επίθεση κυνηγού . Εάν ήταν κυνηγός προφανώς θα το είχε ξεμπερδέψει το φιλαράκι σου . Απλά κάπου πιάστηκε στο κλουβί η κάπου ξύστηκε παραπάνω επειδή το ενοχλούσε κάτι . Ψάξε καλά το κλουβί και την ταίστρα μήπως είναι βαθιά και το ενοχλεί . Καλή συνέχεια και καλή Ανάσταση .
 
Back
Top