Αναπαραγωγή Αγαπη τι δυσκολο πραγμα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης glafkos
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Αθήνα
Κωδ.
ΕΛΚΕ
Καλημερα σε όλους απο χτες η καναρα μου προσπαθουσε να βγάλει το δαχτυλίδι απο ενα μικρο που έιχα με αποτελεσμα χτες με το που γυρισα σπιτι να το βρω πεταμενο απο την φωλια στον πατο του κλουβιου νεκρο
Τελικά η υπερβολικη φροντιδα και η αγαπη μηπως κανει κακο; τουλαχιστον στα πουλια που δεν εχουν την νοημοσηνη των ανθρωπων η υπερβολικη φροντιδα βλαπτει κριμα για το μωρακι αλλα πιο πολυ το λαθος ειναι το δικο μου που είδα τις διαθεσεις της καναρα το πρωι και αφησα το μικρο με το δαχτυλιδι. Σημερα στο ενα και μοναδικο μου μου εμεινε θα προσπαθησω να του βαλω δαχτυλιδι με ταινεια μπεζ ωστε να μην το βλεπει η μανα και μου σκοτωσει και αυτο...
Το ασχημο είναι οτι δεν ξερω πολλα ακομα για τις αναπαραγωγες και τα λαθει μου κοστιζουν ζωες...

Φίλε Άκη νομίζω πως η κανάρα έκανε κάτι φυσιολογικό που της το έλεγε το μητρικό της ένστικτο. Τι δηλαδή, απομάκρυνε το ξένο σώμα από το παιδί της. Το κακό βέβαια είναι οτι ήταν και αυτό με το ξένο σώμα.
Δεν έχει καμία σχέση ούτε με την φροντίδα που τους παρέχεις ούτε με την αμοιβαία αγάπη που έχετε αναπτύξει. Λυπάμαι και εύχομαι να ήταν το τελευταίο άσχημο περιστατικό για φέτος. Καλή συνέχεια, μην απελπίζεσαι!

glafkos είπε:
Τελικά η υπερβολικη φροντιδα και η αγαπη μηπως κανει κακο;
Άκη χωρίς να θέλω να σου επιρρίψω ευθύνες ή να σε γεμίσω τύψεις, εάν κάτι έφταιξε στην προκειμένη περίπτωση είναι η αμέλεια - καθυστέρηση στο καμουφλάρισμα των δαχτυλιδιών και όχι η υπερβολική αγάπη. :)

Η κανάρα έκανε αυτό που της επέβαλε η φύση της και νόμιζε σωστό, κάτι για το οποίο είχες ενημερωθεί από χθες και μάλιστα είχαν προταθεί λύσεις τις οποίες σκοπεύεις να εφαρμόσεις σήμερα.

Όλα αυτά σου τα λέω χωρίς καμία επικριτική διάθεση, παρά μόνο για να είσαι σε θέση να αναγνωρίσεις τα ακριβή αίτια ενός προβλήματος χωρίς αποπροσανατολισμούς. Μόνο έτσι μπορείς να αποτρέψεις την επανάληψη του προβλήματος στο μέλλον.

Λυπάμαι για την απώλεια ☹

Σχετικά θέματα

Back