Αγορά Αγορά αρσενικού καναρινιού

NP81

PB New Member
Εγγραφή
2 Δεκ 2016
Μηνύματα
122
Πόλη
Γλυφάδα
Γειας σας παιδια και παλι... Με ενδιαφερει η αγορα ενος αρσενικου καναρινιου για ζευγαρωμα με ενα θυληκο που εχω και απευθυνομαι εδω γιατι ξερω οτι υπαρχουν σωστοι και καλη ανθρωποι που δεν θα σε κοροιδεψουν... Αν υπαρχει κατι οποιος θελει μπορει να εποικινωνησει μαζι μου ευχαριστω.
 
Νίκο, επικοινώνησα τώρα με μια φίλη μου από Καλλιθέα, η οποία έχει καναρίνια Τιμπράντο, και μου είπε ότι ευχαρίστως να σου χαρίσει ένα αρσενικό που σε λίγο (είναι γεννημένο αν θυμάμαι σωστά μέσα Απριλίου του 17) θα κλείσει το ένα έτος. Αν ενδιαφέρεσαι, πες μου, να γίνει η δουλειά γρήγορα, ώστε να προλάβεις να ζευγαρώσεις και το θηλυκό σου.
Εννοείται ότι θα πρέπει να το φροντίζεις σωστά κλπ, αλλά ενθυμούμενος τη φροντίδα που έχεις δώσει στον αρσενικό Φλώρο που είχες πάρει από εκείνο το μαγαζί, και την ενασχόλησή σου με αυτόν, θεωρώ ότι δεν θα μπορούσε κανείς να έχει την παραμικρή αμφιβολία για την αγάπη και τον σεβασμό που έχεις στα πουλιά.
 
ναι αν μπορείς δεν έχω πρόβλημα απλώς αν δεν θέλει λεφτα πες μου τη χρειάζεται σε τροφή ή κάτι άλλο ευχαριστώ...
Κοίτα, είναι πολυ ευγενικό εκ μέρους σου, αλλά δεν θα ήθελα να εμπλακώ σε μορφές ανταποδοτικότητας. Θεωρώ ότι εφόσον το πουλάκι θα το αγαπάς και θα το φροντίζεις, αυτό αρκεί. Οπότε σου στέλνω πμ, για να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και να το κανονίσουμε.
 
Νίκο, επικοινώνησα τώρα με μια φίλη μου από Καλλιθέα, η οποία έχει καναρίνια Τιμπράντο, και μου είπε ότι ευχαρίστως να σου χαρίσει ένα αρσενικό
Μπράβο Γιάννη... συγχαρητήρια για τη βοήθεια..
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top