Φροντίδα Αγορά καινούργιου κλουβιού για το καναρίνι μου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Spank
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Spank

PB New Member
Εγγραφή
23 Ιαν 2020
Μηνύματα
2
Πόλη
Πειραιάς
Καλημέρα

Είμαι ο Δημήτρης ειχα χρόνια ενα καναρινάκι ( περίπου 16 ) αλλα δυστηχώς απεβίωσε αλλα τουλάχιστον έζησε καλα την ζωούλα του και ειχε την φροντίδα μας στο σπίτι.

Πρόσφατα λοιπόν πήρα ενα καινούργιο πουλάκι και μας έχει τρελάνει με τις φωνές του :) ευχάριστα βέβαια. Το σπιτάκι του ειναι το παλιό κλουβί που ειχα στο προηγούμενο πουλάκι μου αλλα απο οτι διάβασα και στο site σας αλλα και απο φίλους το κλουβάκι του ειναι σχετικά μικρό ( 33 μήκος, βάθος 24 και ύψος 35 περίπου ).

Θέλω λοιπόν να του αγοράσω ενα καινούργιο σπιτάκι ώστε να μπορεί να ζεί καλύτερα, εχω δεί τις προτάσεις σας αλλα βρήκα και αλλο ενα κλουβί https://www.petsamolis.gr/proionta/...-cage-rekord-3-white-49x30x48,5cm1031377.html και θα ήθελα την γνώμη σας σχετικά ανεξαρτήτος τιμής αν ειναι καλα οι διαστάσεις και το που ειναι τοποθετημένα τα φαγητά και το νεράκι του, γιατι στο δικό μου τώρα οι ταίστρες ειναι μπροστά και οι 2 και το νερό του στα πλάγια.

Ευχαριστώ
 
Με αυτά τα λεφτά θα σου πρότεινα (αν σου το επιτρέπει ο χώρος σου να του πάρεις ένα κλουβί άνω των 60 πόντων για να εκμεταλλεύεται το μήκος του έτσι ώστε να πετάει.
Κάτι σαν το παραπάνω ας πούμε.
 
Αν είσαι στην πόλη του Ηρακλείου, θα σου πρότεινα να αποφύγεις αυτό το μαγαζί παρόλη την μεγάλη ποικιλία που παρέχει. Εγώ πήρα πράγματα και ήρθαν κατεστραμμένα και λειψα. Επίσης φέρονται όχι και τόσο καλά στα πτηνα, έχοντας τα έξω όλο το χειμώνα. Δοκίμασε να πας στο πιο μικρό αλλά πιο καλό διπλανό το ornishop.
 
Είμαι στην Αθήνα καταρχάς, ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις και την βοήθεια, τοσο μεγάλο κλουβί σαν την ζευγαρώστρα δεν μπορώ να πάρω δεν έχω τον χώρο οποτε ψάχνω σε κάτι αλλο πιο μικρό κοντά στα 45 εκ ίσως
 
Back
Top