Γενικά Αγορά κλουβιού για καναρίνι

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης gr1965
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

gr1965

PB New Member
Εγγραφή
6 Οκτ 2013
Μηνύματα
21
Καλημέρα σας, θέλω να αγοράσω μεγάλο κλουβί για καναρίνι. Που μπορώ να βρώ στην Αθήνα. Επίσης μπορώ να του πάρω νίκελ ασημένιο ή χρυσό (έμαθα πως μπορεί να τυφλωθεί). Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 
Πριν αγοράσεις, μάθε λεπτομέριες γι' αυτό (υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη). Η τιμή είναι πολύ καλή για την ποιότητα που προσφέρει η kατασκευάστρια εταιρεία ( Domus Molinari ).
 

Συνημμένα

  • 320_45-10.webp
    320_45-10.webp
    34,6 KB · Προβολές: 34
@gr1965 Καλημέρα. Όταν λες μεγάλο; Εννοείς 60ρα, 90ρα Ζευγαρώστρα ή κλούβα;
Επίσης μπορώ να του πάρω νίκελ ασημένιο ή χρυσό (έμαθα πως μπορεί να τυφλωθεί).
Δεν τοχω ξανακουσει. Μου φαίνεται απίθανο να έβγαζαν κλουβιά που θα προκαλούσαν τύφλωση. Πάντως υπάρχουν κ άλλα χρώματα. Μαύρο, μπλε, άσπρο. Εξαρτάται κ το εάν πάρεις κλουβί ή κλούβα. Μια μαύρη κλούβα για παράδειγμα, το καναρίνι μπορεί να μην το τρόμαζε, εμένα σίγουρα ναι.

Πολύ ωραίο κ ποιοτικό αυτό που προτείνει ο κ. Μάκης @mgerom. Εάν ήταν κ οι πόρτες γκιλοτίνα στυλ, το είχα πάρει κ εγώ!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Προσωπικά θα σε συμβούλευα να πάρεις όσο το δυνατό πιο μεγάλο σε μήκος κλουβί, ώστε το πουλάκι να μπορεί να ανοίγει τα φτεράκια του πετώντας από το ένα κλαδάκι στο άλλο. Μήκος 60 εκατοστών θα το έβρισκα αποδεκτό, 90 ακόμα καλύτερο.
 
Εάν ήταν κ οι πόρτες γκιλοτίνα στυλ...
Οι εταιρείες που φτιάχνουν "επαγγελματικά" κλουβιά, δεν κάνουν τέτοια λάθη ! Ολα τα ανοιγόμενα μέρη είναι με ελατήρια ανάδρασης και με συγκεκρημένο βάρος ανάλογα το μέγεθος του ανοίγματος.
 
@mgerom καλημέρα κ καλό μήνα. Για εμένα το λάθος θα ήταν βολικό. Επειδή τον έχω ελεύθερο στο δωμάτιο, έπρεπε να ακυρωσω το ελατήριο της πλάϊνης πόρτας για να την έχω ανοιχτή κ να μπαινοβγαίνει ο Σοφοκλής μου. Κ όταν την κλείνω την πιάνω με μανταλάκι διχαλωτό. Δεν το κάνω σε άλλες πόρτες της Ζευγαρώστρας. Στην παλιά μου Ζευγαρώστρα ( που δεν είχε αποσπώμενη σχάρα κ συρτάρι όμως) που ήταν γκιλοτίνα στυλ οι πόρτες, του είχα κ μια μπροστινή ανοιχτή να μπαινοβγαίνει.
 
Κ φυσικά σε ότι με αφορά μιλάω για 60ρα Ζευγαρώστρα.
@gr1965 πάρε μια 90 ρα εάν έχεις τον χώρο, το κόστος δεν είναι πολύ μεγάλο σχετικά, για να είναι σε παλατάκι το φιλαράκι σου.
 
Back
Top