Φροντίδα Αγορά κλουβιού, παιχνιδιών για parottlet

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jimsim
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jimsim

PB New Member
Εγγραφή
4 Αυγ 2017
Μηνύματα
314
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γεια σας εχω αναφερει και σε ενα αλλο μου θεμα για το συγκεκριμενο θεμα απλα επειδη εκει ειχα κανει πολλες ερωτησεις ειπα να κανω ενα καινουργιο λοιπον εχω καταληξει σε ενα κλουβι και θελω την γνωμη σας (θα το δειτε κατω) επεισης θα σας πω τι εχω σκευτει να παρω αρχικα η γνωμη σας θα με βοηθουσε πολυ ευχαριστω

(μπορει καποιοι να πουν οτι εχω ακομα καιρο μεχρι τοτε και να μην αγχονωμε γιατι το πουλακι θα το παρω το καλοκαιρι απλα μεχρι τοτε διαβαζω και ψαχνω αρθρα ωστε να ξερω πως να συμπεροφερθω)

https://www.quiko.gr/2gr-napolisiphon.el.aspx

https://www.quiko.gr/trixie-ksilinikournia.el.aspx

https://www.quiko.gr/trixie-kounia.el.aspx

https://www.quiko.gr/trixie-skala.el.aspx


https://www.quiko.gr/vitakraft-kracker-311406.el.aspx

https://www.quiko.gr/trixie-kokkalosoupiasbanilia.el.aspx
https://www.quiko.gr/raggiodisole-supportersabbianeve-2kg.el.aspx

αυτα σκευτομαι αν λειπε κατι πειτε μου ευχαριστω!
 

Συνημμένα

  • bird.webp
    bird.webp
    60,8 KB · Προβολές: 14
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
θα διαφωνίσω με τα στικάκια. Μην πάρεις. Δεν προσφέρουν κάτι στα πουλιά. (αν και τους αρέσουν πάρα πολύ. Δυστυχώς είναι πολύ παχυντικά)(αυτά εννοώ https://www.quiko.gr/vitakraft-kracker-311406.el.aspx )
και θα έλεγα να προτιμήσεις το φυσικό σουπιοκόκκαλο. Αυτά που κυκλοφορούν με τις γεύσεις-μυρωδιές κλπ δεν ξέρω εάν είναι ότι καλύτερο
το κλουβί τι διαστάσεις έχει;
στο φόρουμ υπάρχουν αρκετά θέματα, που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις μόνο σου παιχνιδάκια
 
Ευχαριστω οσο για το κλουβι δεν ξερω δεν ρωτησα αλλα το βρηκα καλο γτ εχω δει και αλλους στο φορουμ με παρομοιο
 
Ολα μοιαζουν οκ, η ποτιστρα που έβαλες ειναι εξωτερική για να πατάνε επάνω, δεν ξέρω μήπως έπαιρνες μια κανονική για το κλουβί. Τα κρακερ ουτε να τα δεις, δεν προσφέρουν τίποτα, μόνο λίπος και κακή διατροφή.
Ο δικός μου αρέσκεται πολύ (κοιμάται κιολας καμια φορά πανω) σε σκοινάκια, κοίτα μήπως βρεις σχετικά "λεπτά"
22200556!-288x288.jpg


Το κλουβάκι δεν είναι άσχημο αλλά και λίγο μεγαλύτερο δε θα με χάλαγε. Εννοώ έχει "ύψος" αλλά είναι αρκετά "στενό" στους 30 πόντους. Φυσικά για πρώτο κλουβί ίσως να είναι οκ, απλά μη το παραφορτώσεις. Σουπιοκόκκαλο παρε το κλασικό, το άσπρο.
 
(μπορει καποιοι να πουν οτι εχω ακομα καιρο μεχρι τοτε και να μην αγχονωμε γιατι το πουλακι θα το παρω το καλοκαιρι απλα μεχρι τοτε διαβαζω και ψαχνω αρθρα ωστε να ξερω πως να συμπεροφερθω)

Την καλύτερη δουλειά κάνεις, μη το συζητάς καν. Οσο πιο προετοιμασμένος είσαι τόσο πιο ομαλά θα δεθείτε και τόσο πιο γρήγορα θα συνηθίσει και θα ασχοληθεί με κάτι το πουλάκι. Keep the good job!
 
Η συγκεκριμένη ποτίστρα είναι κατάλληλη μόνο για κλουβιά με κάγκελα σε οριζόντια διάταξη και νομίζω πως είναι και 400 ml. Επειδή το κλουβί που σκοπεύεις να πάρεις έχει τα κάγκελα στις πλευρές σε κάθετη διάταξη καλύτερα να προτιμήσεις μία κλασική ποτίστρα των 100 ml σαν αυτή:

thumbnail.jpg

Πατήθρες, κούνια και σκαλίτσα είναι καλά. Για το στικ και το σουπιοκόκκαλο ισχύουν ότι σου είπαν τα μέλη παραπάνω..
 
Back
Top