Φροντίδα Αγορά πολυκατοικίας κλουβιών

giwrgoskanar

PB New Member
Εγγραφή
21 Μαϊ 2017
Μηνύματα
120
Πόλη
Καρδίτσα
Καλησπερα, η χαρα ειναι μεγαλη και θελω να την μοιραστω μαζι σας. Την πηρα εχθες απο 1 μαγαζι που εχει κλεισει πλεον. Θα ηθελα να μου πειτε αν ειναι ανοξειδωτη και αν επιτρεπεται να την καθαρισω με χλωρινη και οινοπνευμα η μονο με υγρο πιατων και τα λοιπα; rsz_20170727_134945.webp rsz_20170727_135020.webp Ειναι 25 κλουβακια + την κλουβα. Την πηρα 130 ευρω(τυχερο θα με ελεγα).. Προς το παρον μου δνε μ ειναι απαραιτητη καθως δεν εχω πολλα πουλακια αλλα βλεπουμε στο μελλον.. Επισης θελω να μου προτεινετε καποιο καλο σπρει να την ψεκασω πριν βαλω καποια πουλια μεσα στα κλουβακια!
 
Με γεια σας! 🙂
Αν είναι ανοξείδωτη δεν ξέρω να σου πω, μπορείς να την πλύνεις ότι και αν είναι με αραιωμένη χλωρίνη 1:10 με νερό και μετά να την περάσεις με ξυδόνερο για να μην μυρίζει η χλωρίνη.
Φυσικά θα την αφήσεις αρκετές μέρες να στεγνώσει και να ξεμυρίσει.
Τα κλουβάκια λίγο μικρά δεν είναι; Δεν φαίνονται και πολύ καλά βέβαια. Έχεις την δυνατότητα να την προσαρμόζεις;
 
Ωραια, σε ευχαριστω. Και εγω κατι για ξυδι σκεφτομουν και λιγη χλωρινη(οχι μαζι βεβαια). Τα κλουβακια ναι ειναι μικρα και γιαυτο δεν ξερω αν θα βαλω ακομα μεσα πουλακια τα λυπαμαι λιγο. Οχι δεν υπαρχει δυνατοτηα προσαρμογης. Η πολυκατοικια ειναι για petshop κανονικα να εχεις 25 αρσενικα μεσα για λιγες μερες, μεχρι που να τα αγοραζουν ενα ενα.
 
Τα μικρά είναι πολύ μικρά για μόνιμη διαμονή.

Κατά τα άλλα, πλαστικά σκεύη, πάτους και πατήθρες, πρέπει να αγοράσεις καινούργια.
Τα πλαστικα τα καθαρισα ολα σημερα. Ειναι σε πολυ καλη κατασταση(εκτος απο τις ποτιστρες που θα παρω καινουργιες) τα αλλα ολα σκεφτομαι να τα αντικαταστησω με καινουργια σιγα σιγα λιγα λιγα. Τωρα οσο αναφορα τα μικρα κλουβακια ναι οντως ειναι πολυ μικρα δεν ξερω αν θα τα χρησιμοποιησω ολα. Και σε μονιμη κατοικια αποκλειται. Κατι θα σκεφτω παντως.
 
Τα μικρά είναι πολύ μικρά για μόνιμη διαμονή.

Κατά τα άλλα, πλαστικά σκεύη, πάτους και πατήθρες, πρέπει να αγοράσεις καινούργια.
@Stavros η κλουβα ποσα πουλια χωραει η κλουβα για να ειναι σε καλη κατασταση και οχι υπερφορτωμενη; 88χ45χ45
 
η κλουβα ποσα πουλια χωραει η κλουβα για να ειναι σε καλη κατασταση και οχι υπερφορτωμενη; 88χ45χ45
Αρσενικά χωράει 1 και θηλυκά γύρω στα 4. Η γνώμη μου πάντως είναι ένα πουλί μόνο του στο δικό του χώρο, όταν πρόκειται για μόνιμη διαμονή.
 
Καλημέρα, καλορίζικη.
1. Ποιότητα είναι κλουβοτεχνικης άρα και πολύ καλή, εγώ έχω το 95% των κλουβιων μου είναι κλουβοτεχνικης και δύο σαρμαδες 4οροφο και 3 όροφο πολύ καλό.
2. Τα κλουβακια αν και μικρά μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις για πυρωμα των αρσενικών ή για εκπαίδευση ανάλογα την ράτσα ή την επιθυμία σου να ασχοληθείς με διαγωνισμούς π.χ για τα καμπουρικα που έχω εγώ είναι μία χαρά το ίδιο και για τα ράτσα Εσπανιόλ.
3. Την αγόρασες σε κατάπληκτη τιμή καινούρια είναι πολύ κοντά στα 400 αν δεν κάνω λάθος.
4. Μπορείς να την πλένεις με πολλά και διάφορα αν δεν κάνω λάθος πρέπει να είναι ανοξείδωτη οπους τους σαρμαδες
5. Στο Σάρμα που έχει χωράνε άνετα 8 πουλιά, κοίτα το σύνολο σε τ. Εκατοστα όχι μόνο το μήκος.

Μοναδικό μειονέκτημα βρίσκω το ότι οι πολυκατοικίες προορίζονται για επαγγελματίες- μαγαζια και δεν είναι εύχρηστες για τους ερασιτέχνες λόγο το μέγεθος των ατομικών κλουβιων όπου δεν μπορείς να έχεις μόνιμα πουλιά εκεί, αλλά κοίτα το Νο2 που γράφω και πράξε ανάλογος.

Μόλις την γεμίσεις με πουλιά ανέβασε φωτογραφία
 
1. Ποιότητα είναι κλουβοτεχνικης άρα και πολύ καλή, εγώ έχω το 95% των κλουβιων μου είναι κλουβοτεχνικης και δύο σαρμαδες 4οροφο και 3 όροφο πολύ καλό.
Ναι ειναι της κλουβοτεχνικης την πηρα επειδη την βρηκα σε πολυ καλη τιμη. Καινουργια εχει 520 στο karderines.gr ..Αυτο θα κανω θα τα χρησιμοπιησω για πυρωμα των αρσενικων. Οσο για την φωτογραφια θα περιμενεις μεχρι του χρονου 😀.λιγα εχω ακομα! Μονο 8 πουλια σε 1 τοσο μεγαλη κλουβα;
 
Back
Top