Γενικά Αγορασα χθες ενα καναρινι, πρεπει να προσεξω κατι;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης teo24
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

teo24

PB Member
Εγγραφή
22 Νοε 2008
Μηνύματα
139
Πόλη
Νέα Ιωνία
Καλημερα, αγορασα χθες ενα καναρινι θυληκο ασπρο με πολυ πολυ λιγο κοκκινο στα φτερα και γυρω απ΄τα ματια, πανεμορφο! Δυστηχως δεν εχει δαχτυλιδι και δεν ξερω ν'ανεβασω φωτο,τι καναρινακι να ειναι; Σωματικα ειναι μικρο και κανει και κατι φωνουλες βραχνες. Το εχω σε αλλο κλουβι απ'τον αρσενικο και κανουν και τα δυο σαν τρελα, πρεπει να προσεξω κατι; Τρωει και με το παραπανω,του εβαλα και ψειροσκονη κατω απ τα φτερα γιατι ηταν με αλλα 10 μαζι και θα θελλα να ξερω μηπως θα πρεπε να τιποτα αλλα μετρα.:)
 
Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια. Πολλα δεν τα γνωριζα και πρεπει να τα εφαρμοσω.
 
Θα τολμησω να σου πω, οτι το καναρινακι σου ειναι ενα θηλυκο Μοσαικ . Μονο απο την περιγραφη τολμω να σου το πω αυτο.. Να το χαιρεσε.
 
Ευχαριστω πολυ Serinia.Αυτο ειναι καλο η κακο, που ειναι θυληκο Μοσαικ; Επειδη ειπες ''Θα τολμησω να σου πω, οτι το καναρινακι σου ειναι ενα θηλυκο Μοσαικ ''. Συγνωμη αν το καταλαβα λαθος.
 
Δεν ειναι κακο ισα ισα που ειναι μια χαρα το μοσαικ ειναι ρατσα καναρινιων οπως ολα τα αλλα καναρινια.Λογικα θα ειναι σαν και αυτο ε;
 

Συνημμένα

  • Red%20Mosaic.webp
    Red%20Mosaic.webp
    6,4 KB · Προβολές: 83
Οχι, ακριβως. Ειναι πιο λευκο και το κοκκινο ειναι πιο λιγο, ειδικα στο προσωπο εχει ισα ισα 2 γραμμουλες στην πισω ακρη του ματιου.:)
 
Δεν ειναι καθολου κακο teo24 ισα ισα που ειναι πολυ καλα πουλια.
Αρη, αυτο που ανεβασες ειναι αρσενικο καλε μου. Ο φιλος μας, μιλαει για λιγο κοκκινο.

Μαλλον σαν το δικο μου θα μοιαζει, ετσι teo24?
 

Συνημμένα

  • DSC03944.webp
    DSC03944.webp
    18,8 KB · Προβολές: 99
Back
Top