Γενικά Αγορα Κοκατιλ ποιο λέτε να πάρω;

Μεσολογγι

PB Member
Εγγραφή
30 Οκτ 2008
Μηνύματα
108
Πόλη
Μεσολόγγι
Την Δευτερα 8 Δεκεμβριου θα αγορασω κι αλλο ενα κοκατιλ επειδη εχω ειδη ενα και δεν θελω να ειναι μονο του. Εχει τρια στο πετ σοπ. Ενα θηλυκο γκρι 50ευρω, ενα ασπρο με περλε απο πανω 55ευρω και ενα ολολευκο με κιτρινο κεφαλι που δεν εχει εντονα χρωματα 65 ευρω. Ποιο λετε να παρω;Εχω ειδη ενα γκρι θηλυκο...
 
Εγω θα σου πριτεινα να μην παρεις το γκρι θυληκο. Παρε ενα αρσενικο να εχεις και γεννητουρια! Κοιταξε ομως να μπορουν να να ζευγαρωσουν(αν το θες) οι δυο ρατσες που εχεις και θα παρεις!
 
Τι ηλικια εχουν τα πουλια; Αν εχουν περασει την πρωτη πτεροροια τοτε ισως ειναι και τα 3 θηλυκα. Εμενα μου αρεσουν πολυ και τα περλε σαν αυτο που ειχα αλλα ολα τα ενηλικα περλε ειναι σιγουρα θηλυκα μιας και ειναι φυλοσυνδετος ο χρωματισμος αυτος. :)
 
Ego ta protimoysa ena lefko me kitrino kefali...
...omos mporis na psaksis ligpo perisotero kai na vris ena white fase...ayta theoro ta pio omorfa ap ola!
 
περιμενουμε φωτο!
να σου ζησει! Πηρες και κοινο παπαγαλακι που ελεγες;
 
περιμενουμε φωτο!
να σου ζησει! Πηρες και κοινο παπαγαλακι που ελεγες;
Ναι πηρα και 2 κοινα παπαγαλακια και την περλε αδερφη του λευκοκιτρινου που εχω. Δηλαδη εχω 2 θηλυκα κοκατιλ και 1 αρσενικο κοκατιλ και 2 κοινα παπαγαλακια 1 αρσενικο και ενα θηλυκο..
 
συγχαριτηρια! Να σου ζησουν! Αχ και να χα την τυχη σου(μην με παρεξηγεις απλα ειμαι λιγο κολλημενος με τους παπαγαλους!)
 
Back
Top