Γενικά Αγορα παραδεισίων ή gouldians;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Mpikis
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Mpikis

PB Member
Εγγραφή
26 Οκτ 2008
Μηνύματα
900
Πόλη
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα παιδία! Σκέφτομαι πολύ σοβαρά πέραν της αγοράς παπαγάλου! Να αγοράσω ένα ζευγάρι goyldians ή παραδείσια... Θέλω τη βοήθεια κάποιου απο Θεσσαλονίκη να πάμε μάζί να αγοράσουμε το ζεύγος γιατί αν πάω μόνος μου θα μοπυ δώσουν ότι να 'ναι... Τι μου προτείνετα να παρώ! Που θα το βάλω;Είνια στα κόντα μια αγορά στάντ ορόφων για κλουβία! Οπότε μια κλουβα με τα ζευγοι java μια με το ζευγος το νέο... Και κλούβα π΄τησης για τα μικρά και είμαι και ο πρώτος μάγκας! 😀!Λοιπόν βοήθειααα!
 
Καταρχήν πρέπει να διαλέξεις τι θες από τα δύο (zebra ή gouldians). Να ξέρεις ότι όλα αυτά τα είδη (zebra, gouldians, java) θέλουν ευρύχωρα κλουβιά. Τα 3όροφα και 4όροφα σταντ που έχω δει είναι κάπως στριμωγμένα. Επίσης τα gouldians είναι λίγο πιο ευαίσθητα σε ασθένειες και πιο περίεργα στην αναπαραγωγή από τα υπόλοιπα. Όποτε θες βοήθεια για να πάμε σε μαγαζί μου λες (κοντά είμαστε έτσι κι αλλιώς). Gouldians έχει το quiko (κάπου αλλού δεν έχω δει) και ζεμπράκια παντού.
 
Βασίλη εσένα σκέφτηκα να με βοηθήσεις! Μάλλον για Zebra το κόβω.. Θα πάω στο παληκάρι στο παράδεισο! Αλλίως αν πάρω gouldians πάμε στο quikko μαζί!
 
Back
Top