Αγριοι παπαγάλοι στην Austraila

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Cordova, USA
Ελπίζω ότι μπορείτε να απολαύσετε όλες αυτές τις φωτογραφίες. Πήρα αυτές τις φωτογραφίες κατά την τελευταία μου διακοπές στην Αυστραλία. Αυτά είναι όλα τα άγρια παπαγάλος στην αρχική τους ενδιαίτημα.

1. Sulphur Crested Cockatoo
2. Galah (Rose Breasted Cockatoo)
3. Eastern Rosella (Δείτε από κοντά στο κέντρο της φωτογραφίας)
4. Red Rump Parakeets (αγόρι και κορίτσι)

Συνημμένα

• 2.webp
    2.webp
    33,4 KB · Προβολές: 93
  • 3.webp
    3.webp
    30,2 KB · Προβολές: 94
  • 1.webp
    1.webp
    16,2 KB · Προβολές: 90
  • 4.webp
    4.webp
    19,5 KB · Προβολές: 84
Α Rainbow Lorikeet χρώμα του τον βοηθά στην απόκρυψη των δέντρων. Αυτός μοιάζει ένα από τα λουλούδια.

Συνημμένα

• 1.webp
    1.webp
    26,8 KB · Προβολές: 79
  • 2.webp
    2.webp
    21,9 KB · Προβολές: 60
  • 3.webp
    3.webp
    18,8 KB · Προβολές: 73
Jamie σε ευχαριστούμε πολύ. Είναι πράγματι μαγικό να απολαμβάνεις τα πουλιά στην ελευθερία τους

Ένα σμήνος cockatoos ζει στο Sydney's της Royal Botanic Gardens (Βοτανικούς Κήπους). Αυτά τα άγρια πτηνά, αλλά είναι εξοικειωμένοι με τους ανθρώπους. Θα έρθουν κοντά σας.

Συνημμένα

• IMG_2805.webp
    IMG_2805.webp
    56,4 KB · Προβολές: 76
  • IMG_2811.webp
    IMG_2811.webp
    17,8 KB · Προβολές: 69
  • IMG_2831.webp
    IMG_2831.webp
    45,8 KB · Προβολές: 74
  • IMG_2838.webp
    IMG_2838.webp
    62,1 KB · Προβολές: 68
  • IMG_2902.webp
    IMG_2902.webp
    17,1 KB · Προβολές: 66
Jamie σε ευχαριστούμε πολύ. Είναι πράγματι μαγικό να απολαμβάνεις τα πουλιά στην ελευθερία τους

Ήμουν πολύ ενθουσιασμένος για να τις δείτε σε σπίτια τους. Παρακολούθησα την cockatoos για 2 ώρες ένα απόγευμα.

Πράγματι είναι το κάτι άλλο να τα βλέπεις ελεύθερα.

Το πιο συναρπαστικό πράγμα για μένα ήταν να δούμε πώς μου lorikeets σαν την άγρια lorikeets. My πτηνά έχουν ως ενεργός και παιχνιδιάρικη, όπως τους άγριους συγγενείς του. Θέλω ο καθένας που έχει ένα παπαγάλος μπορεί να επισκεφθεί τα άγρια παπαγάλος. Νομίζω ότι θα ήταν κάτι που θα απολαμβάνουν και να θυμάστε για πάντα.

Το πιο συναρπαστικό πράγμα για μένα ήταν να δούμε πώς μου lorikeets σαν την άγρια lorikeets. My πτηνά έχουν ως ενεργός και παιχνιδιάρικη, όπως τους άγριους συγγενείς του. Θέλω ο καθένας που έχει ένα παπαγάλος μπορεί να επισκεφθεί τα άγρια παπαγάλος. Νομίζω ότι θα ήταν κάτι που θα απολαμβάνουν και να θυμάστε για πάντα.

Συμφωνώ μακάρι να μπορούσε ο κάθε ιδιοκτήτης να δει τα πτηνά του στην άγρια κατάσταση στη φύση.

Πανεμορφα πράγματι και ιδιαίτερα ελεύθερα στην φύση. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτογραφίες που μοιράστηκες μαζί μας.

Πανεμορφα πράγματι και ιδιαίτερα ελεύθερα στην φύση. Σε ευχαριστούμε για τις όμορφες φωτογραφίες που μοιράστηκες μαζί μας.

Παρακαλώ!
Είμαι ευτυχής που σας απολαμβάνοντας τους!

φανταστικες εικόνες!
thanks!
φανταστειτε ναχαμε αυτα τα κοπαδια στο ζαπειο η σε καποιο αλλο παρκο εδω στην ελλαδα!

Απολαυση! Στο ζαππειο εχουμε ringnecks. Και σε αλλα παρκα. Δυστυχως εμας ειναι βεβαια πολυ λιγοτερα και δεν τα βλεπεις ποτε στο εδαφος ετσι. Παντως σιγουρα αν ειχαμε κοκατους και αλλα τετοια θα ειχαν βγει ολοι οι ελληναραδες με τις ξοβεργες! Που ηδη εχει γινει με τους ringnecks στο φαληρο οπως μας ειχε πει ενας φιλος.

έχουμε πολλά αδέσποτα parrots στις USA επίσης. Μερικοί από αυτούς είναι διάσημοι "Το Wild Parrots of Telegraph Hill" και "The Brooklyn Parrots" (αποικία της Quaker Parakeets). Στο θερμότερο κράτη όπως η Φλώριδα, θα βρείτε αποικίες Budgies και cockatiels καθώς και conures και quakers.

Παντως σιγουρα αν ειχαμε κοκατους και αλλα τετοια θα ειχαν βγει ολοι οι ελληναραδες με τις ξοβεργες! Που ηδη εχει γινει με τους ringnecks στο φαληρο οπως μας ειχε πει ενας φιλος.

:65: ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΠΑΜΕ :65:

έχουμε πολλά αδέσποτα parrots στις USA επίσης. Μερικοί από αυτούς είναι διάσημοι "Το Wild Parrots of Telegraph Hill" και "The Brooklyn Parrots" (αποικία της Quaker Parakeets). Στο θερμότερο κράτη όπως η Φλώριδα, θα βρείτε αποικίες Budgies και cockatiels καθώς και conures και quakers.

jamieo, πόσοι πλέον είναι οι cherry head ελεύθεροι; Συνεχίζουν να τους φροντίζουν οι κάτοικοι;

Φιλικά

jamieo, πόσοι πλέον είναι οι cherry head ελεύθεροι; Συνεχίζουν να τους φροντίζουν οι κάτοικοι;

Φιλικά

Θα προσπαθήσω να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Η CherryHeads εξακολουθεί να ζει στο Σαν Φρανσίσκο. Εδώ είναι μια φωτογραφία από το Φεβρουάριο του 2008:

An Afternoon Visit

Διάβασα κάποια είδηση του περασμένου έτους σχετικά με τις προσπάθειες για να σταματήσει τους ανθρώπους από τη σίτιση των πτηνών αυτών. Υπάρχει κάποια διαφωνία. Ορισμένοι άνθρωποι πιστεύουν ο παπαγάλος παρεμβαίνει με τοπικές πτηνά. Επίσης οι άνθρωποι διαμαρτύρονται για το θόρυβο. Ωστόσο, έχουν υπάρξει τόσο καιρό ότι τα πτηνά θα είναι πάντα εκεί.

Ένα blog για τα εν λόγω πτηνά:

http://sfcitizen.com/blog/2008/06/1...l-gain-official-california-state-bird-status/

μακαρι να χαμε κι εμεις κι αλλους παπαγαλους! Αλλα εχουμε και τους ringneck! Μπορει κι αυτοι βεβαια που εχουν τους παπαγαλους να λενε μακαρι να χαμε κι εμεις καρδερινες για παραδειγμα που κελαιδανε τοσο ωραια και δεν κραζουν οπως οι παπαγαλοι μας... Καθε χωρα εχει και κατι δικο της ξεχωριστο.. Οσο για ους παγαλους του φαληρου δυστυχως ειναι πλεον παρελθον! Εξαφανιστηκαν...

Θα προσπαθήσω να μάθετε περισσότερες πληροφορίες. Η CherryHeads εξακολουθεί να ζει στο Σαν Φρανσίσκο. Εδώ είναι μια φωτογραφία από το Φεβρουάριο του 2008:

και είναι και ήμεροι😱
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Εχω κατεβασει το ντοκιμαντερ που λεγεται "Τhe Wild Parrots of Telegraph Hill" φοβερη φαση. 🙂

Back