Αναπαραγωγή Αγχώθηκε ο αρσενικός

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Creencia7
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Creencia7

PB New Member
Εγγραφή
6 Οκτ 2018
Μηνύματα
72
Πόλη
Λαμία
Καλημέρα παίδες... καιρό έχουμε να τα πούμε.λοιπον το θέμα μου είναι ότι πριν λίγο καιρό πήρα μια θηλυκή φετινή με πολύ ωραίο χαρακτήρα.Χθες αποφάσισα να τη μεταφέρω στη ζευγαρωστρα που τόσο καιρό είχα μόνο του τον έναν αρσενικό μου. Τους έβαλα και το χώρισμα και δε βλέπονται καθόλου. Ενω ως τώρα ο μάγκας ήταν λαλιστατος από χθες σίγησε και κινείται φουσκωμένος με τα φτερά του ελαφρώς κρεμασμένα.η άλλη κυρία. Έχουμε πρόβλημα;Υ. Γ:η θηλυκή ήταν στο κλουβί της τόσο καιρό στον ίδιο χώρο αλλά δεν υπήρχε κανένα προβλημα με κανένα αρσενικό στο κελάηδημα.
 
Καταρχήν μειώθηκε στο μισό ο χώρος που είχε και μαζί του και η αντίληψη του για τον χώρο εκτός του κλουβιού, καθώς δεν έχει πια τη δυνατότητα να βλέπει τι γίνεται από τη μια πλευρά. Επίσης, ακούει κίνηση από την άλλη πλευρά του κλουβιού αλλά δεν μπορεί να δει τι γίνεται ούτε και εκεί. Είναι λογικό να αγχώνεται. Υπάρχει πιθανότητα να μην κελαηδά πλέον όπως πριν, όσο έχεις τα πουλιά έτσι.

Αλήθεια, για ποιο λόγο έκανες αυτή την αλλαγή. Ούτως ή άλλως είναι πολύ νωρίς για να ξεκινήσεις την προετοιμασία της αναπαραγωγής.
 
Σταυρό μου ευχαριστώ για την απάντηση αρχικά... Τα έβαλα έτσι για εξοικονόμηση χώρου αρχικα και με την προϋπόθεση ότι κάποια στιγμή θα γίνει ο. Γάμος..η γνώμη σου δλδ τι να κάνω;να τα ξαναχωρισω.Αν αφήσω χώρισμα αλλά να βλέπονται;
 
Προσωπικά θα τα άφηνα όπως ακριβώς ήταν μέχρι τη στιγμή που δημιουργήθηκε το "πρόβλημα". Αργότερα, όταν θα ξεκινούσα την προετοιμασία για την αναπαραγωγή, θα έβαζα τα πουλιά όπως τα έχεις τώρα. Τότε δεν θα με απασχολούσε το κελάηδημα αφού ο σκοπός μου θα ήταν διαφορετικός, δηλαδή η αναπαραγωγή των πουλιών.
 
Όχι ίσα ίσα που ενώνουν τα ράμφη τους στο ελάχιστο που μπορούν στην άκρη του χωρισματος
Οκ, απο κει και περα προκυπτουν αυτα που αναφερει ο Σταυρος... Κι εγω δεν βλεπω λογο να ενωσεις απο τωρα.
 
Back
Top