Γενικά Αγόρασα μία καρδερίνα πριν 4 μήνες αλλά ακόμα να δεν τραγουδάει

oikonomgeorgios

PB New Member
Εγγραφή
19 Ιουν 2018
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
Αγόρασα μία καρδερίνα η οποία είναι ασερνικιά. Την έχω αγοράσει εδώ και 4 μήνες αλλά ακόμα να δεν τραγουδάει κανονικά όπως οι κανονικές καρδερίνες. Τραγουδάει σπάνια πάρα πολύ σιγά αλλά όχι κανονικά κάνει που και που ένα τριτ τριτ. Ξέρετε τι φτεει και δεν τραγουδάει κανονικά; Επίσης μερικές φορές καθετε μπουμπουνιασμένη!
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Προφανως εχουμε να κανουμε με θηλυκο πουλακι το οποιο νοσσει κιολας οπως τα περιγραφεις
Καλο θα ειναι να το δει ενας πτηνιατρος.

Γιωργο δυστυχως το φορουμ δεν μπορει να σου παρεχει περαιτερω βοηθεια σε αυτο σου το θεμα γιατι ειναι εναντια στο κανονισμο λειτουργιας του μιας και μιλαμε κατα πασα πιθανοτητα για μη εκτροφικο πουλι που εχει αφαιρεθει απο την φυση.
 
Πόσα χρήματα την αγόρασες Γιώργο;
Παιδιά, θα πρέπει νομίζω να δούμε τι έχει το πουλί και τι πρέπει να γίνει για να μην πεθάνει, οπότε Γιώργο θα πρότεινα να μας γράψεις περισσότερα για την προέλευσή της, για τις συνθήκες διαβίωσης (π.χ. Που βρίσκεται το κλουβί, τι μήκος έχει, τι τροφή της δίνεις - χύμα, αν χτυπιέται όταν πλησιάζεις τα κάγκελα...). Επίσης καλό θα ήταν με βρεγμένα δάκτυλα να παραμερίσεις τα πούπουλα σε όλο το μήκος της κοιλιάς και του στέρνου του πουλιού, δεξιά και αριστερά ώστε να φαίνεται πολύ καθαρά το δέρμα του και να μας βγάλεις μια φωτό από την περιοχή και άλλη μία από τις κουτσουλιές του για να δούμε ίσως το πρόβλημα που έχει και να σου συστήσουμε το τι θα κάνεις.
 
Back
Top