Διατροφή Αγόρασα σήμερα σπιρούλινα και κρόκο αυγού σε σκόνη

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jk21
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

jk21

PB Member
Εγγραφή
17 Μαρ 2007
Μηνύματα
1.756
Πόλη
Περιστέρι
αγορασα σημερα σπιρουλινα απο καταστημα της ευρυπιδου σπιρουλινα στην πολυ καλη τιμη των 54 ευρω το κιλο. Παλιοτερα ειχε 100. Δεν ξερω αν.. Κατι βρωμαει στην υποθεση αλλα η εμφανιση της (υφη, ποσο λεπτη ειναι η σκονη)δεν δειχνει διαφοροποιηση και νοθεια. Μου ειπαν οτι εχει πεσει η τιμη γιατι παραγγελνουν σε πολυ μεγαλυτερη ποσοτητα καεπισης καποιες εποχες και η εταιρια εχει μεγαλυτερη παραγωγη. Ισως. Επισης για ατομα που δεν εχουν χρονο να βραζουν αυγα υπαρχει και σκονη αφυδατωμενου κροκου ή ολοκληρου αυγου ή ασπραδιου. Δεν εχει, πιστευω, την ιδια θρεπτικη αξια αλλα ειναι γρηγορη λυση αν δεν γινεται αλλιως για καποιους που δεν εχουν αρκετο χρονο. Τιμη 8.80 ευρω το κιλο (1 κιλο ειναι πολυ μεγαλη ποσοτητα, ειναι ελαφρυ)

το μαγαζι ειναι ενα αποτα γνωστα με βοτανα, σπορους, μπαχαρικα της ευρυπιδου. Δεν θα κανω διαφημηση. Κοιταξτε σε ολα δεν ειαι πολλα. Οπου βρειτε φθηνοτερα:)
 
Τι δοσολογία ακολουθείς με την σπιρουλίνα. Από ότι κατάλαβα αυτή που πήρες είναι χύμα και όχι συσκευασμένη.Απλά μου έκανε εντύπωση η ποσότητα (1 κιλό)γιατί στη συσκευασμένη βάζεις μια μεζούρα για κάθε κιλό αυγοτροφής.
 
ουπς! Λάθος κατάλαβα από το πρώτο μύνημα. Sorry. Εγώ νόμιζα ότι αγόρασες ένα κιλό😱. Γι αυτό και έμεινα.
 
Αυγο σε σκονη βαζουν και οι ζαχαροπλαστες αλλα ειναι σε μεγαλα κουτια και δεν ξερω αν δινουν μικρες ποσοτητες
 
ορεστη αφου εισαι αθήνα γιατι δεν κατεβαινεις ευρυπιδου; Εκει δινουν χυμα που σου λεω. Εγω 200 γρ πηρα (παντα να ξερεις ομως το φρεσκο αυγο ειναι το καλυτερο)
 
Back
Top